2777
2789

خرید لباس وخوراکی 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل گریه میکردم ولی مدتی خودمو سرگرم کارمیکنم

دنیا بزن هرسازی که بلدی تامنم برقصم.نشد که بشه اونی که  میخواستم .....😔https://abzarek.ir/service-p/msg/558802 لعنت بهت دنیا.🥺🥺💔💔

قران و نماز میخونم گریه میکنم

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

تقریبا هیچی نیست مگه اینکه بگذره 

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..خواستن همیشه توانستن نیست گاهی داغیست ک بر دل میماند🥀🍂برما گذشت انچه نباید میگذشت...بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎شآید سنم کم باشه ولی اندازه موهای سرت تجربه دارم!خیلی زود تو اوج جوونی‌ پیر شدم 🤙🏻همه اون روزایی ک زار زدم ازته دلم گذشت دیگه وقت خنده های از ته دلمه!💕توی سه سال پیش گیر کردم چرا؟خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌اي ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدي منو بخندوني،بلدي اشکم رو در بیاري ! همونقدر که مهربوني،همونقدر هم بي تفاوتي ! میدوني آدم نمیتونه کنارت آروم بگیره... ! همونقدر که بلدي امن باشي و آروم،ممکنه آدم رو پرت کني ته دره !🖤
گریه

خب اگه تو موقعیتی بودی که گریه کردن میسر نباشه چجوری خودت اروم میکنی

وقتی خدا بخواد بزرگی آدم رو اندازه بگیره، مترو به جای قدش، دورِ قلبش میگیره : )))!📄'🧡 ‌⌞

هیچی گریه هم اروم نمیکنه

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

درد دل با خدا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام