2777
2789

من ب روانپزشک مراجعه کردم 

گفت ب روانشناس نیاز دارم

استرس وسواس و هزارتا مشکل دیگ دارم 

فقط تورخدا تبلیغ نکنید 

اگر روانشناسی رو میشناسید ک کارشو دیدید بهم معرفی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره خانواده_فردی_کودک_ بصورت آنلاین (چت و ویس با مشاور) و به بصورت تلفنی به دلخواه شما،حتی ایام تعطیل

09199541937

درصورت عدم پاسخگویی پیام دهید تا اولین فرصت باشما ارتباط برقرار کنیم✅

جهت اطلاعات بیشتر امضامو بخونین عزیزای دلم

مشاور خانواده👨‍👩‍👦‍👦( اختلافات زوجین،همسرداری،فردی،کودک)ومشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_جهیزیه_حضانت_ولایت_قیمومت_نسب_ارث و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)مشاوره بصورت آنلاین یعنی چت و ویس در تمامی پیامرسان ها(✅تلگرام_✅واتساپ_✅روبیکا_✅ایتا_سروش✅_بله_✅گپ_✅آیگپ_✅ایمو)📱📞شماره همراه:09199541937.......آیدی در تلگرام و اینستاگرام:       moshavere_onlineee........آیدی در سایر پیامرسان ها: moshavere_onlinee                         حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦: ۱۹۷تومن        حق المشاوره جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦۱۷۹تومن    حق المشاوره جلسه یکساعته خانواده بصورت آنلاین(ویس و چت)۱۷۹تومن و حق المشاوره تایم نیم ساعته مشاوره بصورت آنلاین:۱۵۹تومن و حق المشاوره جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۱۵۰......تنظیم انواع دادخواست،لایحه،اظهار نامه فقط۲۰۰  تومن......👈پیج اینستاگرام که هرروز کلی نکات آموزشی همراه با روزمرگی هام رو براتون میذارم+ هایلایت رضایتمندی ها و واریزی ها😍:moshavere.onlineee            

عزیزم ایشون بهترین مشاوری هستن که تاحالا باهاشون ارتباط داشتم 

من چندین مشاور رفتم ولی مشاوره های ایشون باعث شد مشکل چندین ساله زندگیم حل بشه و از خدا میخوام هرجا که هستن بهترین ها در تقدیرشون قرار بگیره مشکل منو که حل کردن

خیلیم منصف هستن و حق المشاورشون ۹۹ تومنه برا یکساعت برا نیم ساعتم ۷۹ میگرفتن اینو میگم برا خانومایی که هزینه در کنار کیفیت کار براشون مهمه 

اینم شمارشونه ازشون اجازه گرفتم که هرکسی نیاز داشت معرفیشون کنم,بهشون پیام بدین جواب میدن 

09199541937

اینستاگرامشونم اینه 

Moshavere.onlineee

خیلی با درک و خوش برخوردن