2777
2789

سلام من تازه متوجه شدم ام اس دارم 

۱۹ بهمن بستری شدم و کورتون گرفتم 

پلاسما فریز شدم 

و اون آمپول ۶ ماهه رو هم زدن و الان تقریبا ۲ هفتس مرخص شدم 

ولی همچنان گزگز دارم و یه مشکل دیگه که حل نشده اینکه اسپاسم مقعدی دارم 

کسی بوده که این مشکل رو داشته باشه؟ چجوری برطرف میشه؟

و اینکه این گزگز دائمیه؟ یعنی انتظار نداشته باشم که خوب میشه کامل؟

اسپاسم مقعدی یعنی چی عزیزم؟ دوست صمیمی من داره و الان بعد چند سال خیلی بهتره... میگن بچه دار بشی بهتر میشی

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائمت چی بود چجوری متوجه شدی داری

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

انشاءالله که خوب میشی 

راسته که میگن از استرس زیاده؟؟

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘

ببین من همسرم شش سال پیش به خاطر گز گز دستانش و دوبینی رفت دکتر و تشخیص ام اس دادن سه روز بستری شد برای کورتون دارو هم دکتر داد اما همسرم نخورد و از اون موقع ورزش یوگا و کوهنوردی رو شروع کرد و خدارو شکر بدون مصرف دارو کنترلش کرد و سعی کرد بیشتر به اعصابش تسلط داشته باشه

اسپاسم مقعدی یعنی چی عزیزم؟ دوست صمیمی من داره و الان بعد چند سال خیلی بهتره... میگن بچه دار بشی بهت ...

اینکه ببخشید مدفوع کامل خارج نمیشه و یه مقدار پشت مقعد میمونه و مقعد بسته میشه 

ببخشید زیادی واضح توضیح دادم 

سلام عزیزم ایشالله رودتر خوب بشی  من خالم این بیماری رو داشت الان قابل کنترل هست خداروشکر  ...

مرسی عزیزم 

من نمیدونم برای من الان کنترل شده یا نه هنوز 

نمیدونم این گز گز دائمیه یا نه 

بیشتر علائمم برطرف شده ولی این مونده

دلیلش مشخص نشده  ولی میتونه باشه

چه سخت واقعا ولی خیلی از بازیگرا ام اس دارن و فعالیت دارن

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘
خب زمانی هم که حمله دارن که نمیان جلوی دوربین که ما ببینیم  اونا هم زمان درد درد میکشن

اره واقعا ولی امید داشته باش