2777
2789

من اصلا دوست ندارم مادر پسر تنها بیاد خونمون

مامانمو میگم اگه پسر نیاد من از اتاقم نمیام بیرون

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

خب همیشه مادر میاد دیگه نمیشه که🙄

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

کار خوبی می‌کنی 

اصلا بگو جلسه ی اول خودمون دو تایی کافه ای جایی همدیگه رو ببینیم 

مادرا واقعا هیچ کاره هستن

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همیشه مادر میاد دیگه نمیشه که🙄

خب من حس خوبی ندارم 

بیاد صرفا برا دیدن دختر و خونه زندگی

کارخوبی میکنی چرااون بایدبیادبپسنده برای پسرش انگار کالامیخوادبگیره  توم بایدببینیش

دقیقا

همونقدر ک اون حق داره ببینه منم حق دارم دیگه

من بودم خیلی تندبرخوردمیکردم البته شایدپسرش زن نمیخوادکه نیومده زنه بزورمیخوادزنش بده 

نمیدونم 

ولی مثل اینکه رسمشونه چون خیلی ریلکس میگه ک بیایم زنونه حرفامونو بزنیم بعد با آقا پسر بیایم

نمیدونم  ولی مثل اینکه رسمشونه چون خیلی ریلکس میگه ک بیایم زنونه حرفامونو بزنیم بعد با آقا پسر ...

میگفتی من که نمیخوام باتوازدواج کنم پسرت وبفرست بااون حرف میزنم رک بگو قیافه پسرت برام مهمه کچل نباشه یوقت سرم کلاه بره والا بیرونش کن ازخونه بره باو این چه رسمیه ازالان معلومه پسره توسط مامانه کنترل میشه

میگفتی من که نمیخوام باتوازدواج کنم پسرت وبفرست بااون حرف میزنم رک بگو قیافه پسرت برام مهمه کچل نباش ...

👍منم دقبقا از این میترسم ک مامانش از اونا باشه ک میبره و میدوزه برا خودش