2777
2789
عنوان

دانش اموز دیابتی

822 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من دانش اموزم و دیابت دارم میخواستم بدونم اگه هرکی مثل من دیابت داره و دانش اموزه از رژیمش ، شرایط مریضیش، سختی هاش... برام بگه

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%
۳
0
0%
۴
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوع یکم انسولین میزنم اخه همش سر درد دارم موقع درس خوندن اذیت میشم و موندم با این سر درد ها چجور میخ ...

چیزی مهم تر از جونت نیست عزیزم هزاران نفر دیابت نداشتن با بهترین رتبه رفتن دانشگاه چیزی نصیبشون نشد شماهم در حد دیپلم بخون برو دنبال یه رشته هنری 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

چیزی مهم تر از جونت نیست عزیزم هزاران نفر دیابت نداشتن با بهترین رتبه رفتن دانشگاه چیزی نصیبشون نشد ...

اصلا درست نیست اینجوری بگیم 

ایشون معلول ذهنی نیستند که بگیم برن دنبال یه هنری صرفا چون به نظرمون دانشگاه قبول شدن براشون سخته

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اصلا درست نیست اینجوری بگیم  ایشون معلول ذهنی نیستند که بگیم برن دنبال یه هنری صرفا چون به نظر ...

گفتم خودشو بخاطر درس تو این شرایط مزخرف تحصیلی که تا میلیون میلیون خرج نکنی بجایی نمیرسی اذیت نکنه نگفتم معلول ذهنیه 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ای وان سی رو نرمال نگه دار 

میان وعده بخور 

نذار افت قند بدی 

دیابت هم مثل هزاران بیماری ساده است 

و خیلی دیابتی ها زندگی درست و سالمی دارند 

توی همه رشته ها هم قبولی دیابتی هست 

گفتم خودشو بخاطر درس تو این شرایط مزخرف تحصیلی که تا میلیون میلیون خرج نکنی بجایی نمیرسی اذیت نکنه ن ...

واقعا به نظرت هر کی دانشگاه رشته خوب قبول شده میلیون میلیون خرج کرده؟

سلام عزیزم

چرا انقد بیماریت رو بزرگ کردی

واقعا اینجوری که فک میکنی نیس

من از بچگی دیابت داشتم الانم دانشجوام اونقدرا هم سخت نیس 

اگه نوع اولی که رژیم خاصی قرار نیس رعایت کنی فقط شیرینی جات رو کمتر از افراد عادی باید مصرف کنی

حالا اگه سوال خاصی داری بپرس ببینم مشکل اصلیت چیه؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نوع یکم انسولین میزنم اخه همش سر درد دارم موقع درس خوندن اذیت میشم و موندم با این سر درد ها چجور میخ ...

مطمئنی سردردت از چیزدیگه ای نیست؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

سلام عزیزم چرا انقد بیماریت رو بزرگ کردی واقعا اینجوری که فک میکنی نیس من از بچگی دیابت داشتم الا ...

اخه یکم سخته برام ، والا تا یچیز شیرین میخورم سرم درد میگیره و همش هم گلاب به روت دسشویی باید برم ... شما چجور کنکور دادی عزیزم؟