2777
2789
عنوان

تاپیک جنجالی😈

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 86 پست
والا خواهر دلم خونه از دست خانواده شوهرم🥲 کلا چرا همش فوضولن بفهمن من حاملم یا نه

هوف 

خانواده شوهر همشون فضولن😑 

کاش میشد گفت بهشون ک زندگی هر کس ب خودش ربط داره🥵 

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
غیبتم نمیاد 😁🤭 اصلا اهلش هم نیستم خوابم میاد که اونم نمیدونم چرا نمیتونم بخوابم 🤣

اه چرا

پس تو از ما نیستی زن باشیو از غیبت خوشت نیاد

رویاشونم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهمونه احترامش واجب ولی میگفتی یکم زبون ب دهن بگیر کف کرد اون بیچاره

دیگ اخر شب بود ساعت یکو اینا منم خسته بودم حقیقتش 

اینم انقد حرف میزد و نظر میداد راجب همه چی ،من چشام نیمه باز داشتم بش گوش میکردم 🤣🤣

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
منم دیشب نهمان داشتم ۱۵ نفر بودن خودم دستم شکسته و نمیتونم با دست راستم کار کنم خونه خواهرم دعوت بود ...

بهش بگو خب

نگی فکر میکنه نفهمیدی 

رویاشونم😁
نمیشستی،مگه مهمان نبودی چرا رفتی با دست اسیب دیده ظرف شستی؟

من ساده فکر کردم اگه کمکش کنم اونم میاد مهمانی خونه ما کمک میکنه دست تنها نمیمونم

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
من دارم میرم امام رضا😍🥺

عههه🤩

خوشبحالت ، لطفاااا دعا کن منم بتونم برم🥺🦋🙂

و اینکه منتظر یه  معجزم آن شاالله که اتفاق بیوفته😅🌷

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

یه زنعمو دارم خیلی چشمش شوره ما هیچوقت نمیگیم پاریم میریم سفر امسال مجبور شدیم بگیم از وقتی رسیدیم همش مریضیم😡😡😡😡😡😡وای زنیکه اشغال هر موقعم منو میبینه سوال پیچم میکنه هی میگه چرا نمیری بانک کار کنی هی میگم دوست ندارم باز میپرسه عنتررررررر

از هر طرف که رفتم،جز وحشتم نیفزود...
بهش بگو خب نگی فکر میکنه نفهمیدی 

بهش گفتم ، گفت استین لباسم تنگه بالا نمیره بیام ظرف بشورم من مراقبم بچه ها اذیت نکنن

من ساده فکر کردم اگه کمکش کنم اونم میاد مهمانی خونه ما کمک میکنه دست تنها نمیمونم

دیگه کمکش نکن😐

ما هم داریم از این آدما😑

یه زنعمو دارم خیلی چشمش شوره ما هیچوقت نمیگیم پاریم میریم سفر امسال مجبور شدیم بگیم از وقتی رسیدیم ه ...

هر وقت اونو میبینی تو دلت صلوات بفرست

بهش گفتم ، گفت استین لباسم تنگه بالا نمیره بیام ظرف بشورم من مراقبم بچه ها اذیت نکنن

چقدر اذیت شده 🙄

میگفتی عیب نداره ، بیا دستکش ساق بلند بپوش 😬