2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ براش زود نیست؟ خیلی زوده ها در حد حریره و اینا باید بهش بدی فک کنم

نه خیلیا اولین بار سوپ‌برنجو هویجو سیب زمینی میدن بضیام‌ک کلا از اول گوشتو مرغ میریزن من گفتم اینجا بپرسم بلاخره تجربه بیشتره

کباب و ماکارانی بده بخوره.

والا من نمیدونم😐😂

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
نه خیلیا اولین بار سوپ‌برنجو هویجو سیب زمینی میدن بضیام‌ک کلا از اول گوشتو مرغ میریزن من گفتم اینجا ...

برا گربه ها رو میدونم اگه برات مفیده بهت بگم😬😂

بچه ادم فک کنم چیزای سبک و بی نمک و ادویه و اینطور چیزا باید باشه

مرسی از راهنماییت    

خواهش.بشقاب ماکارانی رو بزار جلوش خودش پا میشه با چنگال قشنگگگ نوش جان میکنه

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
متاسفانه هنوز نمیشینه چه برسه ب توانایی های دیگش

میشینه😂

برا گربه ها رو میدونم اگه برات مفیده بهت بگم😬😂 بچه ادم فک کنم چیزای سبک و بی نمک و ادویه و اینطور ...

آره اینارو ک میدونم ولی دقیق نمیدونم چیا بریزم ک هم خوش طعم بشه ک راحت بخوره هم سنگین نباشه برای معدش

من ميدونم بچه كه شروع به غذا خوردن ميكنه هر دفعه بايد يه ماده غذايى رو به سوپش اضافه كنى تا متوجه بشى به كدوم حساسيت داره و چى دوست نداره مثلا اگر از كدو  خوشش نيومد چند وقت بعد دوباره امتحان كن

بهتره از دكترش بپرسى براى شروع غذاى كمكى

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
من ميدونم بچه كه شروع به غذا خوردن ميكنه هر دفعه بايد يه ماده غذايى رو به سوپش اضافه كنى تا متوجه بش ...

دکترش میگ کارت بهداشتشو نگاه کن ک اونم فقط نوشته سوپ