2777
2789
عنوان

دلم از هم خون خودم گرفته 🥺🥺

691 بازدید | 7 پست

بچه من خیلی آرومه اصلا شیطون نیست یا اینکه دست به چیزی بزنه اتفاقا خیلی هم محتاط و ترسو هست 

پسرم شش سال و نیمشه 

الان شمالیم همه داریم بازی می کنیم میگیم می‌خندیم پسرم هم اون وسط دوست داره بازی کنه 

بردارم هی می گه این چرا اینجوری می کنه بعد یه مرد نزدیک به پنجاه سال به جوری با بچه شش سال و نیم لج می‌کنه و دعواش می کنه اعصابم خورد میشه 

بخدا خانواده شوهرم از گل بالاتر به بچه ام نمیگن اونها هم از اونور بوم افتادن لوسش میکنن حرف حرف بچه است اصلا نه بهش نمیگن 

این هم از برادرم 

فقط هم همین یه نفر همینجوریه 

حالا بچه خودش یه دختر شونزده هفده ساله است باباش یه کلمه بهش حرف میزنه میخواد باباهه رو بخوره ما که جرات نداریم بگیم بالای چشمت ابروست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب شوهرت بگو محترمانه بش بگ بچت مهم تره

شوهرم هم خیلی ازش کوچیکتر 

شوهرم که درست نیست بگه چون ما خواهر برادریم شوهرم که باهاش نسبت برادری نداره 

مامانم بهش تذکر داد