𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تیکه کلامه به همه میگم عشقم بعد یه بار به شوهر دختر عموم گفتم. دختر عموم گیر داده بود به شوهرم چشم داری. همون لحظه که شنید رفت گوشواره چشم نظر گوشش کرد😐😐
تاپیک های سم تگم کنید😁😆دوست عزیزی که ریپ میزنی و جوابت و نمیدم من زبان حیوانات رو بلد نیستم😊😉یکم از خودم بگم😌😌اسمم دیانا لطفا نگید لیمو ترش🤪😁یک عدد دختر پرحاشیه هستم🤌😑تمام شد و البته یادت نره همینطور پرنسس بابام👑👠مخالف حضور آقایون در نینی سایت😐😒لطفا آقایون داخل تاپیک های من نیان😊با افتخار دومین کاربری🍃🤲ویونا و آرسام من🫂⛓یادتون نره که یدونه خواهر بزرگ و مجرد دارین🍭💫که تا آخر عمر پایست🤪🥳تیکر تولدمه🎁🍰کادو ها یادتون نره💜💫
اومدم بشقابای پذیرایی رو جمع کنم به پسر خالم که رسیدم یه جورایی معذب بودم و هول شدم بشقابارو انداختم رو پاهاش...اووووف خیلی بد بود...تا اخر شب همش باهام ک چشم تو چشم میشد چشماش میخندیدن
زمان دانشگاه فعال فرهنگی بودم بعد یه همکار پسرداشتم تهرانی بود خیلی ازهمون اول نسبت بهش مغرور بودم ویه گاردی نسبت بهش داشتم وهمیشه درحال کل کل ومخالفت باهاش بودم اونم ازاون پسرا بود که به دخترا محل نمیزاشت واینا.قضیه مال خیلی وقت پیشه.سال ۸۸ .۸۹.بعد ما باهم رفتیم یه همایش توتهران سوار مترو باید میشدیم منم توعمرم سوار نشده بودم اقا موقع کشیدن کارت بلد تبودم باید چکار کنم اون خوب آبروم رفت موقع سوارشدن به مترو هم اون سوار شد من جاموندم کارد میزدی خونش درنمیومد😅😅😅منم حالا اینقدر عصبی شدم چراپیش این باید ضایع بشم اخه.اخرشم خواستگار وعاشق سینه چاکم شد😀😀😂
از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟