2777
2789
عنوان

تكان هاي جنين

43 بازدید | 4 پست

سلام هفته ٢٩ بارداريم بچم در طول روز تكون ميخوره ولي مثلا ميگم به پهلو چپ دراز بكش برا من بر عكسه به پهلو راست ميخوابم بيشتر تكون ميخوره يا ميگم يه چيز شيرين بخور تكون ميخوره براي من بعد غذا زياد تكود نميخوره ولي ممكنه غذا نخورده باشم كلي لگد بزنه اينا طبيعيه به نظرتون در روز چند بار بايد حداقل تكون هاي بچه رو حس كنيم ؟

والا پسر من مدل عادی بود دکتر گفته بود بعد چیز شیرین به پهلو چپ بخواب باید ۱۰ تا حرکت کنه هفته های آخر گفت ۴ تا ۵ تا هم خوبه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه من خیلی کم تکون میخوردرفتم دکتر گفت درطول یک ساعت 4باربایدتکون بخوره بچه منم تویه روز4باربیشترتکون نمیخوردبعصی بچه هاارومن

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره واسه منم پهلو راست بیشتر تکون میخوره طبیعیه عزیزم

نی نی من اصلا با چیز شیرین تکون نمیخوره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍