اگر میخای فرهنگیان قبول بشی برو عضو بسیج بشو چون تو مصاحبه خیلی تاثیر داره و راحت قبول میشی
دیروز تو خیابون راه میرفتم شنیدم دختری کم سن و سال ولی فوق العاده زیبا دارهتن فروشی میکرد . رفتم دیدم تو صف منتظر بودن🤤 منم رفتم توی صف هر چی نزدیکتر میشدم وسوسه ام بیشتر میشد🤤🥵. با پرس و جو فهمیدم خیلی هم ارزون تن فروشی میکنه🧐. اولش یکم عذاب وجدان داشتم ولی دیگه صبرم تموم شده بود.نوبتم شد رفتم داخل دیدم تنشو😍🤩 پرسیدم چه تنی داری که اینهمه خاهان داری؟؟🤔. دخترک با چشمان معصوم ارام گفت:تنم؟؟تنه جنوبه🏖️. دیدم هم تنش تازه ست هم ارزونه ۳ تا خریدم و واقعا تن ماهی جنوب خیلی خوشمزه هست🤤🐟🐠. خب حالا یه کف مرتب بزنین به افتخار همه منحرفای جمع🤣🤣👏👏👏. با افتخار یک عدد#_اوتاکو هر سوالی راحب انیمه داشتید درخدمتم😎. به نظر من مظلوم ترین موجود دنیا ماره😐🐍بدبخت نه دست داره نه پا هفت میلیار موجود ازش میترسن😐 مثلااا هم اشرف مخلوقات هستن🙄
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حقوقش عالی نیست من همسرم حقوقش خوبه برا همین حقوق من فقط خرج خودم میشه برا همین من راضی ام اگه میخواستم تو خرج خونه کمک کنم نه راضی نبودم. بستگی به خودت داره. بچه ها هم من دوست دارم باهاشون کار کنم باز اونم ببین خودت میتونی با بچه ها کنار بیای یا نه.
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
نه من اولا ک کسی بهم نگفت چخبره اصلا فقط چون تعداد ریاضیا کم بود اومدم ریاضی ک قبولیش راحت تر باش ...
ایشالا که به ارزوات برسی😉😉
دیروز تو خیابون راه میرفتم شنیدم دختری کم سن و سال ولی فوق العاده زیبا دارهتن فروشی میکرد . رفتم دیدم تو صف منتظر بودن🤤 منم رفتم توی صف هر چی نزدیکتر میشدم وسوسه ام بیشتر میشد🤤🥵. با پرس و جو فهمیدم خیلی هم ارزون تن فروشی میکنه🧐. اولش یکم عذاب وجدان داشتم ولی دیگه صبرم تموم شده بود.نوبتم شد رفتم داخل دیدم تنشو😍🤩 پرسیدم چه تنی داری که اینهمه خاهان داری؟؟🤔. دخترک با چشمان معصوم ارام گفت:تنم؟؟تنه جنوبه🏖️. دیدم هم تنش تازه ست هم ارزونه ۳ تا خریدم و واقعا تن ماهی جنوب خیلی خوشمزه هست🤤🐟🐠. خب حالا یه کف مرتب بزنین به افتخار همه منحرفای جمع🤣🤣👏👏👏. با افتخار یک عدد#_اوتاکو هر سوالی راحب انیمه داشتید درخدمتم😎. به نظر من مظلوم ترین موجود دنیا ماره😐🐍بدبخت نه دست داره نه پا هفت میلیار موجود ازش میترسن😐 مثلااا هم اشرف مخلوقات هستن🙄