2777
2789
عنوان

سوراخ دوم گوش

209 بازدید | 24 پست

کیاتجربه دارن 

ازدردش میترسم

میشه ت خونه گوشوسوراخ کرد؟😑

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن دیگ مد نیس خیلی ضایس ب نظرم

وای نگو 

خیلییی بینهایت دوسش دارم😍😍

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜

من چند روز پیش سوراخ کردم با بی حسی اون موقع درد نداشت بعدش که بی حسی رفت دردناک شد یعنی چیزی بخوره بهشون درد میگیره پماد زدم این خوب شدن راضیم به دردش می ارزید

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
توی خونه میشه ولی دکتر راحت تره  توش،نخ چند لایه بنداز و چرب کن سر یک هفته عالی میشه  مب ...

توخونه میشه؟؟

چجوری؟؟؟😍

من چند روز پیش سوراخ کردم با بی حسی اون موقع درد نداشت بعدش که بی حسی رفت دردناک شد یعنی چیزی بخوره ...

اره میدونم واس همین میترسم 

من تو خونه سوراخ کردم فقط گوشواره میخی نذار اگه هم گذاشتی حواست باش هر چندروز دربیاریشون دوباره گوشت ...

چجوری تونخ سوراخ کردی میشه بگی

من تو‌خونه سوراخ کردم دردش قابل تحمله .ولی حتما نخ و سوزن و ضد عفونی کن  

بهم بگوچجوری

خودت ک نمیتونی بده کسی سوراخ کنه برات 

روشش ب چ شکلیه؟؟؟

دردنداره مگه

چجوری تونخ سوراخ کردی میشه بگی

خودم انجام ندادم که عزیز دوست مامانم انجام داد سوزن نخ کرد چندلابود نخش بعد با الکل استریل کرد😂با ته سوزن فشار داد رو گوشم سوراخ شد نخ کرد گره زد😁زودم گوشواره طلا بندازه که زخمش خوب شه