2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

197 بازدید | 13 پست

سلام. بحساب پریودی ۶هفته و ۴روز بود رفتم سونو گفت زوداومدی فقط ساک تشکیل شده و هنوز کیسه زردم تشکیل نشده ، ب حساب ما ۵هفته و ۴روزی. از ده روز پیش لکه بینی قهوه ای داشتم دکترشیاف نوشت. دوروزبعدش خونریزی قرمز و قهوه ای باز گفتن شیاف کن ۲تا. دیشب و امشب ازم لخته اومد.بعدازلخته هاکمرم درده.یعنی سقط شده؟

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین

منم ۵ هفته و ی روز رفتم فقط ساک بارداری بود

اما ۶ هفته و ۶ روز رفتم سونو واژینال جنین تشکیل شده بود با ضربان قلب

هفته ی بعد سونو واژینال برو اگر خیلی نگرانی

بچه ها سلام...🙋‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۵ هفته و ی روز رفتم فقط ساک بارداری بود اما ۶ هفته و ۶ روز رفتم سونو واژینال جنین تشکیل شده بود ...

خونریزی وایناداشتی؟

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین
نه اما نگران خونریزی نباش با شیاف برطرف میشه

شیاف کردم ۲تا برطرف نشد.لخته ازم میاد

نه اما نگران خونریزی نباش با شیاف برطرف میشه

شما۵هفته رفتی اندازه ساک چقدرزده تو سونو؟ برامن ۷میل

دکترانیستن.سونوگرافیا نیستن.زایشگاه رفتم گفت درد و خونریزی شدید داشتی بیا .کاری ازما برنمیاد

دکترانیستن.سونوگرافیا نیستن.زایشگاه رفتم گفت درد و خونریزی شدید داشتی بیا .کاری ازما برنمیاد

منم هیچ جا پیدا نکردم سونوگرافی تو تهران 

آخر سر دیروز تو نت ی جا رو پیدا کردم رفتم خیالم راحت شد.کلا تو استرس بودم

بچه ها سلام...🙋‍♀️

ممنون. کاش زود بشه شنبه .تکلیفم مشخص شه