2777
2789
باید گذاشت کنار  آدم یه بار غرورش رو زیر پا میزاره دوبار میزاره نمیشه که  همیشه دیوار کوت ...

من همیشه میگم ادم بی عشق پیر میشه 

اگر با کسی باشی و نخوادت ذره ذره نابود میشی

گاهی چیزی مثل بچه نمیذاره که رابطه رو تمام کنی مجبوری بسوزی و بسازی  

نمیخواد تموم کنی اگه عاشقت نیست ولی دوستت داره و هواتو داره دنبال عشق نباش چون درصد خیلی کمی از زن و شوهر ها باعشق ازدواج میکنن و تا آخر عاشق میمونن...

ولی اگه دوستت نداره و آزارت میده دنبال درمانش باش و اگه نمیشه جدا شو اگر هم بچه داری و جدا شدن برات امکان نداره نزار زندگی تو رو از پا دربیاره فکر کن شوهری نداری که دوستت داشته باشه خودت خودت رو دوست داشته باش سرکار برو و برای خودت و شاد بودن و سلامتی خودت خرج کن ...

احتمال داره این جوری با بی تفاوتی بهت برگرده ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تاپیکاتو خوندم شرایطت تو ابهامه این جوری که نمیتونم بگم تو ذهن همسرتون چی میگذره به نظرم مشاوره برو تازه چند جا برو تا بتونی درست تصمیم بگیری...

شوهرتون رفته جوری رفته کا احتمالا چند سال طول میکشه خودش بتونه اقامت بگیره تازه بعد اقدام کنه برای اقامت شما و بچه هاش تازه اگه بخواد..‌

از طرفیم خب زنگ که میزنه یعنی امیدی هست...

اگه از نظر مالی شرایطت مناسب نیست هلال احمر و بهزیستی و کمیته امداد مشاوره رایگان داره مراجعه کن تا راهنماییت کنن...

ولی بهت میگم برو سر کار تا اگه خدایی ناکرده برنگشت زندگیت و فرصت هاتو از دست ندی...

عزیزم من گوش شنوای تنهاییت میشم و هر وقت خواستی باهم حرف بزنیم درخدمتم همینجا تکم کن یا ریپ بزن میام و اگه کاری از دستم بر بیاد انجام میدم ولی دوستی تو فضای مجازی رو بنا به شرایطم و عدم شناخت کافی از سایت و قابلیت هاش نمیتونم قبول کنم . امیدوارم درکم کنید...😘🌷🌷