2777
2789
عنوان

درد و دل 😔

170 بازدید | 31 پست

سلام اومدم یکم باهاتون درد و دل کنم 

من حاملم بخاطر شرایطم این عیدی جای نمیرم از ترسم بخاطر کرونا و....

حالا یکی از اقوام شوهرم شام همه رو دعوت کرده بعد شوهرم گفت نه 

بعد گفتم بدونه من برو گفت من بدونه تو جای نمیرم که ولی ناراحت بود که چرا نمیریم تا عصری خوب بود تا مادرش زنگ زد این انگار باهام قهر کرده که چرا نمیریم دعوتیشون بعد برگشت به مادرش گفت من مشکلی ندارم این نمیاد که نمیاد من خودم میتونم بیام ولی بخاطر حرف فلانی که تو اون جمع هست ناراحتم نمیام وگرنه منکه بخاطر این نیست نمیاد منم نیام انقد دلم شکست خوب منم بخاطر بچه تو موندم خونه کسی نمیرم وگرنه منم دل دارم دوست دارم مثل همه برم 

من بخدا حتی بدونه شوهرمم شام ناهار نمی‌خورم منتظرش میمونم که بیاد بعد الآنم قهر نیستا ولی باهام حرف نمیزنه محل هم نمی‌ده 

من حتی خونه بابام روز اول رفتم گفتم دیگه نمیام تو ایام عید چون میترسم حالا مهمونی امشب بالای ۲۵نفرن تو یک خونه کوچیک

اخیییییییی🥺

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم اگه شوهرت بره باز مثل اینه که تو هم رفتی چون اگه اون کرونا بگیره خب به راحتی تو هم میگیری😐

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂
چقدر مردا بی معرفتن از امشب تصمیم گرفتم دیگه دلم براش نسوزه

احترام خوبه محبت خوبه همه اینا خوبن اما نباید کسی رو به خودت ترجیح بدی 

وقتی شوهرت رو به خودت ترجیح بدی و اونو بیشتر از خودت دوست داشته باشی و بیشتر به اون احترام احترام تا خودت همین میشه نه تنها بهت احترام نمیزاره بلکه قدرتم نمیدونه و خوبی هات به چشمش نمیاد تو باید اول خودتو دوست داشته باشی و به خودت احترام بزاری بعد دیگران

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂

هعی....

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

براتون آبت الکرسی میخونم

شما هم برای شفای مادرم دعا کنید تونستید حمد بخونید

لایکم کنید براتون بخونم

من امروز به واسطه امام حسین هدیه مو از خدا میگیرم امام حسین ضامن سلامتی مادرم مییشه.......................... خدایا شکرت مادرم به حال خوبش برگشت....خدایا شکرت دیگه مریض نیست....خدایا شکرت.....هزاران هزاران بار شکرت....از خوشحالی دلم میخواد تا صبح سجده شکر کنم.....دلم میخواد فریاد بزنم خدایا شکرت برام معجزه کردی....
گلم اگه شوهرت بره باز مثل اینه که تو هم رفتی چون اگه اون کرونا بگیره خب به راحتی تو هم میگیری😐

عزیزم با این حرفا خودتو و کوچولوتو حرص نده مردا احساس ندارن در ضمن اگه بره و کرونا بگیره تو هم میگیری الان مهمونی های با جمعیت بالا بسیار خطرناکه این عید هم تموم میشه ایشالا سال بعد با کوچولوتون میرین مهمونی دیگه کرونایی هم نیس

همون دیگه اصلا براش مهم نیست بخدا کرونا گرفتم از خانوادش چند ماه پیش حتی یک قرص نتونستم بخورم همشون خوب شدن من یکماه بیشتر طول کشید عفونت خون شدید گرفتم حتی یک قرص نخوردم حتی یک لیوان آب شوهرم دستم نمی‌داد افتاده بودم یکی زنگم نمیزد

همون دیگه اصلا براش مهم نیست بخدا کرونا گرفتم از خانوادش چند ماه پیش حتی یک قرص نتونستم بخورم همشون ...

خودت رو دوس داشته باش اولویت خود ما هستیم اگه به خودمون ارزش قائل شیم دیگران هم ارزش قائل میشن

عزیزم با این حرفا خودتو و کوچولوتو حرص نده مردا احساس ندارن در ضمن اگه بره و کرونا بگیره تو هم میگیر ...

منم همینو بهش میگم بخدا گفتم بزار زایمان کنم همه جا مثل هر سال که رفتم میریم ولی نمیفهمه

عزیزم با این حرفا خودتو و کوچولوتو حرص نده مردا احساس ندارن در ضمن اگه بره و کرونا بگیره تو هم میگیر ...

اشتباه ریپلای کردی😁