2777
2789

من ۲۶ اون ۲۸

جفتمون درسمونو تا مقطع بالا خوندیم و تازه تموم کردیم

جفتمون کار میکنیم 

من درامد ۱۰ تومن اون حدود ۲۰ تومن

جفتمون ماشین داریم

اون یه خونه کوچیک هم داره

۶ ماهه وارد باهم هستیمو از همون اول هم خانواده ها در جریان بودن و الان کاملا باهم رفت و آمد خانوادگی داریم ولی نمیتونم بگم که خانواده ها ۱۰۰٪ باهم اوکی هستن یا از هم خیلی خوششون میاد ولی برای ازدواج اوکی هستند

قراره تا یکی دو ماه آینده بیان خواستگاری

به هرکی سنامونو میگم میزنه تو ذوقمون که سنتون برای ازدواج خیلی کمه و چرا میخواید خودتونو اسیر کنید 

من هم انقدر اینجا از ازدواج بد خوندم و از دوستام شنیدم و کلا شنیدم اسیر میشی که خیلی میترسم از ازدواج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوکیه😄

خوشبخت بشید

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

به نظرم همه شرایطی که گفتین و اتفاقا سنتون خیلی عالیه.

ولی اگه خودتونم دلتون ازدواج نمیخواد و به نظرتون از پیشرفت جا میمونین خب نکنین🌺

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

من خیلی کوچیکترم از شما

اما بنظرم ازدواج چیزی نیس که بتونی کلی نظر بدی براش

برا هر کسی متفاوته

الانم شما زندگی شخصی خودتون رو ساختین هر دو

و سنتون هم اصلااا کم نیس 

به خودشناسی و بلوع عقلی عاطفی رسیدید

و همدیگه رم اگه میخواید دیگه اوکیه مشکلش چیه!

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

وا کجا کمه من که ۲۲ سالمه و متاهلم چی بگم بعدم مگه ازدواج چیه اینقدر می‌ترسید واقعا اینقدر سخته تو یه خونه زندگی کنید کنار هم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲