مامانبزرگم امروز بهم گفت که می خواد همکارم رو برای داییم خواستگاری کنه حالا مامانم گیر داده من واسطه بشم منم دلم نمی خواد واسه خودم دردسر درست کنم نمی دونم چی کار کنم؟
ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیز.واسطه بشید اما به دوستتون بفرمایید شما معرفی و خودش باید نسبت به داییتون شناخت پیدا کنم.به داییتون هم بفرماید دختر خوبیه اما خودش باید شناخت پیدا کنند.شما معرفید و هر دو طرف رو دوست دارید. همین.اما خودشون باید شناخت پیدا کنن.
واقعا واسطه ازدواج شدن هم خیلی ثواب داره و هم به نظرم یه جورایی مسولیت آوره
اگر واقعا از اخلاق و منش و سکنات دائیتون مطمئن هستی و در این حد میبینی دائیت رو و بهش اعتماد داری ک از دختر مردم به درستی نگهداری میکنه و زن دوست هست، خیلی حساب شده و محتاطانه اقدام کن