2777
2789
عنوان

به نظرتون من واسطه بشم؟

349 بازدید | 12 پست

مامانبزرگم امروز بهم گفت که می خواد همکارم رو برای داییم خواستگاری کنه حالا مامانم گیر داده من واسطه بشم منم دلم نمی خواد واسه خودم دردسر درست کنم نمی دونم چی کار کنم؟

من باشم دخالت نمیکنم

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشو 

کلا وقتی خوبن باهم نمیگن دست واسطه دردنکنه مارو اشنا کرد

وقتی دعواشون شه میگن خدا اونی که واسطه شد من با ابن ازدواج کنم رو لعنت کنه

بگو نهایتا من فقط معرفی میکنم. نه تضمین میکنم نه خوبی کسی رو میگم. خودتوو اشنا شید ببینید طرف خوب هست یا نه 

آخه می ترسم بعدا مشکلی پیش بیاد بندازن گردن من

سلام عزیز.واسطه بشید اما به دوستتون بفرمایید شما معرفی و خودش باید نسبت به داییتون شناخت پیدا کنم.به داییتون هم بفرماید دختر خوبیه اما خودش باید شناخت پیدا کنند.شما معرفید و هر دو طرف رو دوست دارید. همین.اما خودشون باید شناخت پیدا کنن.

سلام عزیز.واسطه بشید اما به دوستتون بفرمایید شما معرفی و خودش باید نسبت به داییتون شناخت پیدا کنم.به ...

خیلی ممنون همینا رو می گم فقط الان شماره ی همکارم رو بدم یا نه؟

از همکارت بپرس ازش اجازه بگیر اگه تمایل به ازدواج داست و اجازه داد شماره شو بده و تاکید کن تو ابن ...

خیلی ممنون ‌پس با همکارم تماس بگیرم بعدا اگه موافق بود شمارش رو بدم

واقعا واسطه ازدواج شدن هم خیلی ثواب داره و هم به نظرم یه جورایی مسولیت آوره

اگر واقعا از اخلاق و منش و سکنات دائیتون مطمئن هستی و در این حد میبینی دائیت رو و بهش اعتماد داری ک از دختر مردم به درستی نگهداری میکنه و زن دوست هست، خیلی حساب شده و محتاطانه اقدام کن