2777
2789

سلام دوستان ، کسی هست منو راهنمایی کنهلطفا ، 

من بیماری التهاب شدید روده کرون دارم که عفونت کرده ، ۳ هفتست دکتر تشخیص داده و تونست تاهمین۴ روز پیش با دارو علائم کنترل کنه ، الان ۳ روز هست درد خیلی زیادی اومده سراغ من ، با وجود اینکه دارو میخورم  و حتی ببخشید خون و عفونت سفید داخل مدفوع بوده ، کسی همچین تجربه ای داره ؟ و دردم خیلی داره اذیت میکنه ، یکی از دوستان راهنمایی کردن ولی آنلاین نبودم الان ، و الان دکتری نیست متاسفانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه تاپیکات همینه ول کن دیگه خواهر من،مگه اینجا متخصص دکتر جمع شده کمک کنه. حالت بده برو بیمارستان

عزیزم اگر دکتر بود حتما میرفتم ، اینجا میزارم شاید یک تجربه ای داشته باشن 

اون دوست عزیزم آنلاین نبودن که بپرسم وگرنه مزاحم شما نمیشدم 

همه تاپیکات همینه ول کن دیگه خواهر من،مگه اینجا متخصص دکتر جمع شده کمک کنه. حالت بده برو بیمارستان

خب ناراحته و استرس داره،فکرش مشغوله،دیگه بلد نیستی نهایت یه دلداری یا ایشالا خوب میشی که ازت بر میاد

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
۳ هفتست داروهای چرک خشک کن و برای معده دادن و ۶ تا آمپول مه زدم  و مزالامین

مزالازین تنها ک جواب نمیده 

فکر کنم یه قرص دیگه هم هست که خیلی مهمتر ازینه

یعنی الان فقط مزالازین میخوری؟

دقیق اسم قرصاتو بزار

بنظرم یه قرص کم داری  قرص اصل کاریت هم هست و خیلی مهمه

هیچ دکتری نیست قدرت خدا ، من مشهد هستم ، یعنی همین مشکل منو بعد از یکسال تشخیص دادن ، دیگه دردش خیلیی داره بیش از خد میشه ، میترسم روده سوراخ بشه یا چسبندگی ، چون خون و عفونت دارم