2777
2789

خودم میگم ردمی نوت 8 پرو .... فقط هم مدلش ردمی باشه ... پوکو و سری F و سری Cو سریM نمیخوام ... فقط سری ردمی باشه‌ ... در حد ۷ تومن پول جمع کردم ... بنظرتون ردمی نوت ۸ پرو گوشی خوبیه ؟ کسی داره؟

من ردمی نوت ۸ دارم😁

و فوق العاده هم ازش راضیم

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

قیمت بگو تا بهت بگم 

شیایومی نوت ۸ پرو 

دیگه نوش نیست

و اگه بخوایی سامسونگ بخری بهتره بنظرم 

چن میخوایی هزینه کنی تا بهترین گزینه رو بهت بگم

یه نخ سیگار ۵۰۰ تمنی گند میزنه به بو عطر ۶ میلیونی حواستون باشه با کی ، به کی خیانت میکنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خوبه فقط یکم سنگین ه نسبت به سامسونگ

وااایییی دقیقا👌🏻😐💔

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

عزیزم من دو سری نوت نه+نوت نه پرو داشتم قبلا سامسونگ و باقی مارکارو هم داشتم بجز آیفون.

ب نظرم با پولت سامسونگ بخر فقط بقیه مارکا فقط اسم در کردن

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'

مثلا من رفتم بگیرم قیمت a31ارزون تر از نوت نه پرو بود گف این مدل سامسونگ هم هست ی تومن اختلافشه من اشتباه کردم نگرفتم

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'
در حد ۷ تومن

بهترین گزینه برای شما با این قیمت

Poco x3 pro هستش

البته اگه بخوایی شیائومی بخری

بیشتر چه فیلد هایی برات مهمه؟

دوربین؟ قدرت؟ صفحه نمایش؟

یه نخ سیگار ۵۰۰ تمنی گند میزنه به بو عطر ۶ میلیونی حواستون باشه با کی ، به کی خیانت میکنین
برای استفاده سنگین میخوام

اگه سنگین بخوایی

همون پوکو ایکس تری پرو 

عالیه 

باطریشم خیلی نگه میداره 

و چیپست فوق العاده قوی داره 

اگه برا استفاده سنگین بخوایی فقط پوکو با این قیمت

فست شارژ هم هست 

دخترم ردمی ۹ پروو   داره عکس میگیره مثل اینکه طرف رو آرایش کردی خیلی غیر طبیعی هست

اونم فیلترش روشنه 

ممنون از راهنمایی هاتون پس من پوکو ایکس تری پرو میخرم

اگه قدرت و باتری براتون مهمه همین پوکو عالیه 

و دقت کنین حتما پرو باشه 

چون پرو و معمولیش فرق داره