2777
2789
عنوان

همسرای شماهم به بدنتون حساسن؟

1357 بازدید | 39 پست

تا یه لک و حتی یه زخم رو بدنتون باشه سریع میفهمن بهتون میگن؟😐اگه یه ذره تغییر سایز بدین میفهمن؟

همسر من چرا اینجوریه؟یه خراش کوچیک روی بدنم باشه میفهمه  یه ذره چاق و لاغر بشم میفهمه😐خوشگل و زشت بشمم میفهمه و بهم میگه😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه بهت توجه داره

ولی ایراد نگیره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

آره حتی گاهی خودمم نمی‌فهمم مثلا رفتم آرایشگاه یه تار مو اضافه برداشت خودم نفهمیدم شوهرم گفت وای ابرو تو خراب کرده ببین تازه فهمیدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بعله مال من گزارش تهیه میکنه عین مجری اخبار میشینه میگه یکی یکیشو

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

چ دقتی😁پس میگن مردا اصن توجه نمیکنن به جزییات خالی بندیه؟

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

متوجه میشه ولی رفتاری که باعث اذیت باشه نداره اما کلا ادم دقیقی هست تو هرچیزی چه من چه بچه‌ها

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.