2777
2789

بارها و بارها تو تاپیکا گفتم 

تخم اردک و بلدرچین رو جایگزین تخم مرغ کنین

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیطنت داره؟

ارتباط چشمی چی؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

تخم کفتر؟

من بچه بودم بهم دادن

البته الان خیلی پرحرفم😬💔

یک عدد خواهر مولا غلط‌گیر هستم.بذار به جای بزار/ تکیه کلام به جای تیکه کلام/ عزا به عذا/ عذاب به جای عزاب/ لطفا به جای لطفن/ سؤال به جای سئوال/ غذا یعنی طعام، خوراکی/ قضا یعنی قسمت و روزی (نماز قضا هم اینطوری نوشته میشه)/ برعلیه اشتباه هست به جاش بگیم بر ضد یا علیه/ گزاردن یعنی انجام دادن، به جا آوردن ما سپاسگزار و شکرگزاریم/ گذاشتن یعنی قرار دادن/ بارگذاری به جای بارگزاری/ راجع‌به به‌ جای راجب/ سعی به جای سیع/ مشق به جای مقش/ توجیه به جای توجیح/ در به جای درب ❤ معتقد به فارسی نگاری درصورت وجود کلمات معادل فارسی هستم.❤ یه صلوات برای سلامتی امام زمان عج میفرستی؟🌱.دعا کنید به آرزوم برسم🦋
تخم مرغ لب نمیزنه اصلا

با ی ترفندی بهش بده بخوره 

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍

استرس نداشته باش 

دیر نیست 

پاییز شد آب انار شیرین بده 

الآنم میتونی زبونس رو با کمی نمک و عسل ماساژ بدی 

ولی قبل همه ی اینا استرس نداشته یاش

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 
اره ارتباط چشمی داره شیطونی هم میکنه

شیطنتش در چه حده 

گفتار درمانی بردی؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن