2777
2789

بچه ها شوهرم از اول بد دهنه و دست بزن داره من بچه دوساله دارم بازم حاملم چند روز پیش باهام دعوا کرد موهامو کشید و سیلی زد بهم یکمم حرف میزدم کتکم میزد حسابی همیشه تا عصبی میشع بهم فش زیر نافی میدع خسته شدم کم اوردم چیکار کنم دیگ فحش نده توروخدا کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااقعاچراااا  وقتی  شوهر بد دارین  بجه دارمیشین پشت سرهم

خواهشا کسایی بچه بیارن ک  همسرای خوبی دارن شرایط مالی خوب دارن همه چیشون اوکی 

من شرایط ندارم   واسه همین   بچه  نمیارم   چرایکی و بیارم مثل خودم بدبخت کنم اخه

دولتم ک  ملت و مبخواد....کنه   ی وام و چغندر غاز گفته  میده ک ملت  بچه بیارن  و بدبخت بشن پس فرداروز  

ای بابا

مخالفاریپ نکنن  لطفااا

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏
وااقعاچراااا  وقتی  شوهر بد دارین  بجه دارمیشین پشت سرهم خواهشا کسایی بچه بیارن ک &n ...

حالا ک خاسته یا ناخاسته بچه دارشدم و مادر دوتا بچه ام کم اوردم افسرده شدم دنبال ی راهی میگردم تا یااونو اصلاح کنم یا خودمو بچه هامو نجات بدم🥺😭😭

وااقعاچراااا  وقتی  شوهر بد دارین  بجه دارمیشین پشت سرهم خواهشا کسایی بچه بیارن ک &n ...

ایول داری

مثل شوهر ندیده ها زود با دیدن اولین خاستگار دست پاچه میشن و وقتی دیدن اشتباه کردن برنمیگردن بلکه تند تند بچه میارن

اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن😑
ایول داری مثل شوهر ندیده ها زود با دیدن اولین خاستگار دست پاچه میشن و وقتی دیدن اشتباه کردن برنمیگر ...

بخداااک ظلم  ب اون طفلکیااا  ب خودمون ب دنیااو ادماش 

حالا ک خاسته یا ناخاسته بچه دارشدم و مادر دوتا بچه ام کم اوردم افسرده شدم دنبال ی راهی میگردم تا یاا ...

الهی ک خداهدایتش کنه  چی بگم اخه  گناه دارن لچه هات  بخدا😔