2777
2789
عنوان

چندسالگی ازدواج کردین؟؟؟👰🤵

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۲ حس میکنم فقط من مجردم 😂 در کل حس بدیه

آهان موافق سن پایین ازدواج کردن هستین؟

ن هستن مجرد بازم 

ولی بنظرم من ۲۲ بچه هس هنوز

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                
قسمتای ما رسمه

ای جانم 

آره خب خیلیا اینجور رسمی دارن 

خوشبخت باشید💫

به قول مادر شوهرم میگه ۱۵ سالگی باید ازدواج کنن میگه بعدش دیره و من ۲۳ ساله

۱۵ خیلی زوده بابا

بزارید بچگی کنن

اونوقت تو زندگیم دچار مشکل میشن 

خب زمان اونا اونطوری رسم بوده ولی الان واقعا اشتباهه این سن ازدواج کردن 

شما هم زود ازدواج کردین؟

آهان موافق سن پایین ازدواج کردن هستین؟ ن هستن مجرد بازم  ولی بنظرم من ۲۲ بچه هس هنوز

والا من هر کی رو می بینم ازدواج کرده حتی کوچیک تر از من حس میکنم فقط من مجردم😂قیافمم خوبه تعریف از خود نباشه😂ولی باز سینگل ب گور

بنظرتون درست میگه?

والا گلم 

جسارتابنده کاملامخالف هستم 

۱۵ سالگی سن خیلی پایینیه 

مادر بزرگ بنده هم مخالفن البته سن پایین ازدواج کردن

کلا بنظرم  بالای ۲۰ ساله ک عقل آدم از هر لحاظ کاملتر و پخته تر میشه تازه هنوز میشه گفت از آب و گل درومده 

البته ۲۰ هم زوده

آره راضیم، الان سه ساله ازدواج کردم یه بچه هم دارم

ای جانم خداحفظش کنه 

خوشبخت بشید الهی😍💫