2777
2789
عنوان

میشه دخترهای کوچیک خانواده بیان تاپیکم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 24 پست
مقایسه نکنی بهترین گزینه ست

گفتنش راحته 

ذهن آدم میره به اون سمت منم بچشونم منم دقیقا به اندازه اون حق دارم

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
من همیشه با خودم میگم اینا که انقد عشق بچه اول بودن چرا اصن منو اوردن فک کنم برا سرگرمی خانم بزرگ

والا چی بگم

کلا همه اونا ک خواهر بزرگتر دارن مشکل شمارو دارن بهتره ب خودتون سخت نگیرین 

با خانوادتون مادرتون صحبت کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چی بگم کلا همه اونا ک خواهر بزرگتر دارن مشکل شمارو دارن بهتره ب خودتون سخت نگیرین  با خا ...

مادرم معتقده من حساسم و اصلا چنین چیزی نیست

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
گفتنش راحته  ذهن آدم میره به اون سمت منم بچشونم منم دقیقا به اندازه اون حق دارم

تو الان اینو بری بگی به مامان بابات

میگن ما که فرقی نمیزاریم بینتون😂😂😂

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉
والا چی بگم کلا همه اونا ک خواهر بزرگتر دارن مشکل شمارو دارن بهتره ب خودتون سخت نگیرین  با خا ...

باید خودمو تغییر بدم اونا که بعد ۵۰ سال تغییر پذیر نیستن

تو الان اینو بری بگی به مامان بابات میگن ما که فرقی نمیزاریم بینتون😂😂😂

آره یه کاربر گفت باهاشون صحبت کن گفتم که مامانم معتقده من حساسم و اصلا اینطور نیس

@اوپرا  

اوپرا جون شما میتونید راهنماییم کنید❤😞

سعیمو میکنم ولی بخدا دلم میگیره میگم من دومیم هفتمی نیستم که نسبت به زندگی من انقدر بی ذوقن😔دلم گرف ...

می فهمم ولی حتی فریاد هم بزنی خانواده ات تغییر نمی کنند 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
می فهمم ولی حتی فریاد هم بزنی خانواده ات تغییر نمی کنند 

اوهوم❤

سلام 

گاهی خانواده ها متوجه نیستند و تفاوت بین بچه ها عمدی نیست 

پای درد دل خواهرت هم بشینی اونم کلی درد دل داره

توجهت به خودت باشه 

برای خواهرت ذوق دارند چون اولین تجربه هست

بجاش برای شما با تجربه تر و ماهر تر هستند توی مسائل 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی