2777
2789

کسی که عاشقش بودم رو آتیش زدم😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابام دست خودم هرچی بخوام می بینم 😛 

ترسناک باشه تغییرش میدم. 

بعد از شکست افسردگی، وسواس، اضطراب اجتماعی و شخصیت مرزی یاد گرفتم خودم دوست داشته باشم و اعتماد به نفس و خودباوری فراموش نکنم زندگی من از کودکیم میدان جنگ و ناامیدی و ترس و غم بود من بارها خواستم بهش پایان بدم ولی الان می بینید که زندم و تسلیم نشدم و دارم برای اهدافم می جنگم الان شاید از خودتون بپرسید چرا این حرفارو بهتون میگم خواستم بدونید روزای سخت بالاخره تموم میشه ولی تو ثابت کن خیلی قوی تر از اون چیزی هستی که فکر می کنن میدونم الان شاید داری گریه میکنی، مریض شدی، اعصاب نداری، تحقیرت کردن، به اجبار مجبور شدی کارایی که نمی خواستی انجام بدی شاید بهت تعرض شده یا... فرقی نداره من بهت این تضمین میدم اگه خودت بخوای و ابعاد وجودت بشناسی و همت کنی میتونی همه چیز تغییر بدی فقط ذهنت باز کن و از قدرتی که داری استفاده کن نترس جسارت به خرج بده.  

خواب دیدم از رو تخت افتادم و همون لحظه از خواب پریدم.. خیلی بد بود زمانی که خیلی خواب داشته باشم همین اتفاق برام میفته همین خوابو میبینم درصورتی که تخت ندارم

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
واااای😂😂

واقعا از بس نفرت داشتم این خواب رو همش میدیدم😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

عید تو هم مبارک⁦♥️⁩

به مدت سه سال پشت سر هم خواب میدیدم تو همون خونه ای که هستیم میخوام برم بیرون یه اقایی میاد که پیر هست و میگه یکم بهم پول بده و من میگم ببخشید ندارم پول نقد یه دفعه یه خانم از پشتش میاد و میگه باید پول بدی و اون خواب تو هوای بارونی هم بود و انقدر فضای خواب ترسناک و بد بود که واقعا دوست نداشتم شبا بخوابم

بعد از سه سال میخواستیم از اون خونه جا به جا بشیم روزی که داشتیم میرفتیم من رفتم دم در دیدم یه پیرمرد دقیقااااا به همون شکلی که تو خوابم بود اومد گفت بهم پول بده و من گفنم ندارم و خیلی یه دفعه ای چشمم افتاد به یه خانم چادری که داشت خیلی بد از خونه کنارمنو نگاه میکرد

و دیگه بعد از رفتن از اون خونه این خواب رو اصلا ندیدم

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
من خواب ترسناک نمیبینم. ولی زیاد از خواب میپرم مثلا حس میکنم دارم از جایی پرت میشم پایین یا سوار ا ...

واااییی چقدر منی🙁 

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

مریضی بدی گرفته بودم اوضاعم داغون بود ،اوایل ازدواج، خواب دیدم یکی داره تو سرویس بهداشتی مون دنبال جایی میگرده یه کاغذ که تو خواب میدونستم دعا هست رو قایم کنه،برگشت تیز و براق چشم تو چشم به من نگاه کرد،نمیشناختمش ولی میدونستم فامیل شوهرم هست رفتم همسرم رو صدا کردم بیاد ببینه فامیلش چه عتیقه ای هست و بیدار شدم...

چهره اون آدم تو ذهنم بود همیشه وهرگز هم ندیده بودمش، گذشت تا سه سال بعد رفتیم ختم یه فامیل دور و همون خانم با همون لبخند مرموز زشت توی خواب سینی چای گرفت جلوی من به قرآن میخواستم از وحشت جیغ بکشم ولی نمیشد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷