2777
2789
عنوان

ازدواج

354 بازدید | 23 پست

سلام من تازه وارد نی نی سایت شدم 

متاهلم البته عقد کردم 

احساس می کنم همسرم ساده است و اینو تو رفتار و آمد بعد عقد بیشتر متوجه شدم

البته خیلی با ایمانو و صبوره اخلاقشم خیلی خوبه ولی احساس خوبی ندارم میترسم این سادگی و بی تجربگی تو رفتارش بعد از ازدواج واسم معظلی بشه.

یه مشکل دیگه هم اینه که اون منو خیلی دوست داره ولی من دوست داشتنم نسبت بهش کمرنگ شده خیلی بخاطر یه سری رفتار هاش حالا موندم چیکار کنم؟ آیا این بی تجربگی ها و سادگی ها حل میشه بعد از ازدواج و ممکنه من بعد از ازدواج عاشقش بشم؟

قبل عقد مال شناخت بوده

بعدش دیگه رسما زن و شوهر هستید

اون عشقی که دنبالشی که خیلی هم مزخرفه اینجوری بدست نمیاد.

با این حال بنده خدا همسرت نرماله. یه نگاه به زندگی بقیه کن ببین چه مشکلاتی دارن

قدر همسرتو بدون و با هم زندگی رو بسازید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من در مورد بی تجربگیش نمیتونم چیزی بگم ولی اگه واقعا اخلاقش خوبه و مرد صبوریه ب نظرم دوسش ...

ممنون عزیزم آخه مشکل من همین بی تجربگیه همین باعث شده دوسش نداشته باشم

قبل عقد مال شناخت بوده بعدش دیگه رسما زن و شوهر هستید اون عشقی که دنبالشی که خیلی هم مزخرفه این ...

آخه من قبل عقد این موضوع رو مطرح کردم با خانواده ولی همه گفتن بعد از ازدواج وکم کم درست میشه

آخه من قبل عقد این موضوع رو مطرح کردم با خانواده ولی همه گفتن بعد از ازدواج وکم کم درست میشه

ازدواج همینه

فیلما رو بزار کنار. اینستا رو رها کن

اون عکسا و اون رفتارا ویترین کاره

زندگی مشترک همین که طرفت خوب و مهربون و سالم باشه کافیه

نمیفهمم‌ منظورت از سادگی. و بی تجربگی‌ در چه مورده؟ ایشون چند سالشه؟شما چند سالته؟

من ۲۲ سالمه ایشون ۲۸ سالشه

مثلا تو رفتار یا تو لباس پوشیدن اونجوری که مناسب مجالسه تیپ بزنه درکل بگم ظاهر زیاد واسش مهم نیست

بی تحربگی تو رابطه منظورته؟ واضح تر بگو سادگی مگه بده؟ چند وقت آشنا بودین چند سالتونه؟

ساده بودن از این لحاظ که زیادی خوب باشه این آقا الان انقدر منو دوست داره حاضره بخاطر من حتی غرور هم نداشته باشه من دوست دارم طرفم واسه خودش ارزش قائل بشه بدونه که باطرز لباس پوشیدن داره به من و خانوادم احترام میزاره

ازدواج همینه فیلما رو بزار کنار. اینستا رو رها کن اون عکسا و اون رفتارا ویترین کاره زندگی مشتر ...

کاری به فیلمو اینا ندارم من توقعم از یه پسر ۲۸ ساله خیلی بیشتره باید تو همه چیز استاد تر از من باشه نه اینکه من یادش بدم خیلی چیزارو