2777
2789

ی جا نوشته از پرخوری و کم تحرکی ک من چندهفته ست کم تحرک و پر خور شدم 

ولی ی جا یکی گفته بود کیست درموئید یا فیبروم ممکنه باشه خیلی نگران شدم فیبروم خطرناکه توروخدا بگید از استرس دارم میمیرم اصلا کیست درموئید چی هست 

پارسال ک سونو دادم فیبروم نداشتم فقط گفت پلی کیستی ک کیست خبلی خیلی کوچیک داشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبیه علائم بارداریه و خون ریزی تو روزای پریود زیاده پریود طولانی مدت میشه مثلا بقیه یه هفته ای پاک میشن کسی که فیبروم دارم ۱۰ الی ۱۵ روز من مادرشوهرم چند سال پیش داشت عمل کرد 

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
ن عزیزم من پریودم سر ۵ یا ۶ روز تموم میشه

پس نداری خیالت راحت راحت

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین