2777
2789
عنوان

چرا همش پسرای بد روم کراش میزنن!

189 بازدید | 10 پست

تا الان هر کی بهم پیشنهاد داده از اون بدای روزگار بوده! بعد من خودم اصلا تو فکر چیزای سطحی نیستم سرم تو زندگیمه ولی...

نظرتون چیه؟

منظورت از بد چیه

نینی‌سایت ریلتی‌شوی مورد علاقه‌ی منه، اینجام که روی واقعی آدما رو ببینم. از کمک کردن وقتایی که می‌تونم، مهربونی و گرفتن گیر استدلال‌های آدما خوشم میاد؛ محرک نظری که داری می‌خونی احتمالاً یکی از این سه‌تا است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من یه خواستگار دارم فامیله اولین باره میبینش از وقتی دیدمش خیلی خوشم اومد ازش اصن یه تیپی یه رفتاری یه شخصیتی یه ادبی 

ولی یه دفعه خالش گفت این شماره دختری نیست که نداشته باشه/: یا .....:/ 

واقن اصن موندم چیکار کنم ازش خوشم بیاد یا بگم مجرده حق داره؟🙄😂💔

استایلت  مدل چهرت  طرز حرف زدنت

اینا هیچکدوم ربطی نداره به عاشق شدن نداره آدم بد دنبال سوء استفاده با یه جواب رد میره دنبال بقیه

ولی حرف من کسیه که کراش میزنه علاقه و عشق پیدا میکنه برای زمان زیاد و نیت جدی!

ببین من یه خواستگار دارم فامیله اولین باره میبینش از وقتی دیدمش خیلی خوشم اومد ازش اصن یه تیپی یه رف ...

اگه خاستگاره باهاش صحبت کن مدت آشناییتم بالاتر کن گذشته آدما به خودشون ربط داره تا وقتی به آینده کشیده نشه تو زمان آشنایی میتونی بهتر تصمیم یگیری

کسایی که تو هر رابطه ای بودن و تو زندگیشون پرهیز نداشتن

اوهوم فهمیدم

من خودم ته دلم از پسرای بد خوشم میاد ولی اصلا حاضر نیستم باهاشون باشم. نمی‌دونم چرا برای شما این اتفاق زیاد می‌افته. حتما معیارهای اون آدما رو دارین؟ و اگر که دوس دارین آدم‌های تیپ دیگه‌ای شما رو بپسندن فکر کنم باید سعی کنین معیارهای اون تیپ آدم‌ها رو داشته باشین. 

مثلا کسی که اهل درسه احتمالا میره سراغ آدم‌هایی که مثل خودش اهل درس هستن. البته اینطور چیزا رو نمیشه کلی گفت. از طرف دیگه معیار پسرای اینطوری برای علاقه جدی به کسی پیدا کردن اتفاقا فکر کنم سر به زیری و اینا باشه چون خودشون هفت خط هستن و دختر بد و لاشی هم زیاد دیدن. 

نینی‌سایت ریلتی‌شوی مورد علاقه‌ی منه، اینجام که روی واقعی آدما رو ببینم. از کمک کردن وقتایی که می‌تونم، مهربونی و گرفتن گیر استدلال‌های آدما خوشم میاد؛ محرک نظری که داری می‌خونی احتمالاً یکی از این سه‌تا است.
اوهوم فهمیدم من خودم ته دلم از پسرای بد خوشم میاد ولی اصلا حاضر نیستم باهاشون باشم. نمی‌دونم چرا بر ...

نه اصلا هیچ حس و معیاری نسبت به پسرای بد ندارم

همون احتمالا من مورد دومم:/

نه اصلا هیچ حس و معیاری نسبت به پسرای بد ندارم همون احتمالا من مورد دومم:/

میدونم که شما حس و معیار نداری. میگم حتما با معیار های اونا میخونی.