2777
2789

ما رسم داریم تو عید اول برای عروس سرویس طلا میبریم ولی یکی از خواهرشوهرای من نذاشت شوهرم بخره گفت اینا پر توقعن الان بخری باید دم عروسی هم ی سرویس دیگ بخری 

حالا دختر یکی دیگ از خواهر شوهرام داره عروس میشه شوهر اونم براش نخریده بعد دیده ک سرویس نیست خواهرشوهرم گفته پس سرویستون کجاس پسره هم قاطی کرده گفته از سرتونم زیاده بحثشون بالا گرفته حالا خواهرشوهرم زنگ زده ب شوهرم گفته تو رفتی تحقیق گفتی خوبه ما دادیم تو باید بیای حلش کنی الانم من حاملم دکترم سفرو قدقن کرده برام نمیتونیم بریم هی زنگ میزنه کی تکلیف منو مشخص میکنی

حالا شوهرم میگ یواش یواش میریم نمیدونم قبول کنم یا نه؟؟؟

بعد ۲ سال دکتر رفتن خدا بهم این بچه رو داده میترسم برم بلایی سرش بیاد

اون خواهرشوهرمم ک دخالت کرده بود تو مراسم من زایمان زودرس گرفته بچش تو nicu خودشم میگن حالش خیلی خرابه 

واقعیتش خیلی تو زندگیم دخالت کرد دلم براش میسوزه کاش خدا ب بچهاش رحم کنه

رویاشونم😁

تو نرو تو بری چیکار اخه نرو تو

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این گرونی چه پرتوقعن 

خب رسم داریم سرویس نشد ی تیکه طلا ببرن

میتونست ی گوشواره نازک ۸۰۰ تومنی بخره دیگ 

احساس میکنم کارایی ک با زندگی منو جاریم کرده کم کم داره میاد جلوش

رویاشونم😁

شوهرت بگه گفتید تحقیق کن ببین پسر خوبی من کردم دیگه نگفتید بپرسم سرویس و ... میخرید یا نه که پای شوهرت رو می کشن وسط 

حالا سرویس گرفته بود زنگ میزدن به شوهرت تشکر میکردن واسه تحقیق هاش 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
خب رسم داریم سرویس نشد ی تیکه طلا ببرن میتونست ی گوشواره نازک ۸۰۰ تومنی بخره دیگ  احساس میکنم ...

تازه احساس کردی؟

صد درصد داره چوب کاراشو می خوره 

عروسیم یکسال عقب افتاد 😠