یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر من پارسال بعد عید کرونا گرفت یک سالش بود یعنی همه گرفته بودیم زنگ زدم اون شماره که برای کرونا بود گفت تا زمانی که تب بیشتر از سه روز و بیرون روی نداشته باشه اشکال ندارد استامینفون بده خودتم بخور پسر من همش خواب بود و سه روزه هم خداروشکر خوب شد انشاالله که چیزی نباشه شاید دندونشم باشه
عزیزم سرفش چطور بود؟ سرفه کامل بود یا مثل کسی که میخواد صداشو صاف کنه؟؟تبش کی شروع شد؟دارو چی دادی؟ ...
اره سرفه داشت اصلا هر سه تا بچه من کرونا گرفتن مرداد ماهی که گذشت
داروهاشون: شربت ازیترومایسین ؛ شربت ستیریزن، استامینوفن برای کوچیکه و بروفن برای دوتا بزرگتر؛ شربت ضد سرفه ایورا برای کوچیکه و شربت ضد سرفه پروسبان برای دو تا بزرگتر
اره سرفه داشت اصلا هر سه تا بچه من کرونا گرفتن مرداد ماهی که گذشت داروهاشون: شربت ازیترومایسی ...
ممنونم عزیزم. به نظرت از دختر منم با این تفاسیر سرفه اس؟توروخدا ببخشید تو خوابم سرفه میکردن یانه؟تنفسشون چطور بود؟عزیزم در جریان گل پسر بزرگت هستم الهی الهی الهی الهی همینطور که منو راهنمایی میکنی خدا معجزشو نشونت بده و گل پسرت خوب شه.خواهرزاده منم همدرد گل پسر شماس.😔
خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭