2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

299 بازدید | 28 پست

خیلی خستم سالهاس به طلاق فکرمیکردم شوهرم راضی نبود حالا که راضی شده دلم گرفته نگرانم دوسش ندارم دلم برای بچه‌هام میسوزه بااینکه الانم شرایطشون خوب نیست ولی میترسم بار بیشتری رو دوش من بیفته کسی تجربه طلاق عاطفی داشته من ۷ساله تواین وضعم همه جور روابط صفر دارم افسردگی میگیرم خسته شدم حالم اصلا خوب نیست الانم عید اومدیم شمال با خونواده خودم اصلا بهم خوش نمیگذره بچه هام عصبی ...

میشه لطفا یه سری صوت بشنوی؟

دین‌فطری

نگاهت به زندگیت عوض میشه

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باهم پیش مشاور نمیرید شاید ب تفاهم برسید

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

عزیز ما الان ۱۵ ماهه جداییم اتاقامون 

دوستیم رفیقیم فقط 

اگه میخوای طلاق بگیری بسم الله 

نمیخ‌ای سخت نگیر عین ما میگیم میخندیم ولی جدا جدا میخوابیم 

بچه هم یه شب اینور یه شب اونور 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ما ۷ ساله اینجوریم

خودت چی فکر میکنی الان خودت تصمیمت چیه عزیز 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

رفتیم فعلا نتیجه نگرفتیم یعنی تقریبا گفت جدایی

پس ب این نتیجه رسیدی پس چرا زیر ی سقف عذاب بکشید جداشه البته باید شرایط طلاقو داشته باشی

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
پس ب این نتیجه رسیدی پس چرا زیر ی سقف عذاب بکشید جداشه البته باید شرایط طلاقو داشته باشی

تا حالاراضی نمیشد ولی الان که راضی شده من نگران شدم دلم شور میزنه 

چی هست اگه خیلی مذهبیه حوصله ندارم زیاد کوتاهه؟

اصلا مذهبی نیست ۵ جلسه اولش عظمت جهان اطراف رو میگه. 

وقتی میگه خودت رو با دوربین ببین 

برو روی سقف و خودت رو ببین

برو طبقه بالا

برو ۱۰ متر بالاتر

هی بالاتر میری و خودت رو می بینی

خودت که خیلی کوچیکی

و خواسته هایی که واقعا روی اصل زندگی و کلیتش اثر خاصی نداره

هدف خلقتت و اینکه تو توی دنیا چیکاره ای.

نخواستی هم نشنو.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش