2777
2789
عنوان

خانوما یه کمک میخوام😭😭

188 بازدید | 8 پست

بچه ها چند روز دیگه پریودیه...چیزای نفخ دار و سردی خیلی خوردم😭😭😭😭😭چیکار کنم ..من وقتی همه چی رعایت میکنم باید حتما آمپول بزنم دردم آروم شه......😭الان ک رعایت نکردم میرم قبرستون از درد...چی بخورم؟؟؟خیلی میترسم😭از دردش.....خیلی حالم بد میشه....چی بخورم...نظرتون بگین بعداً میام میخونم...سال نو مبارک😇❤️

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چای زنجبیل بابونه

چای بخورم.اون چیزایی ک خوردم و خنثا میکنه؟

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
خرما ، خیلی خوبه، زیاد بخورید. گردو هم عالیه.  احتمالا جوش میزنید،اما اشکال نداره

😭😭😭باش مرسی

آب زیاد بنوشید و چای زنجبیل و دارچین 

باش مرسی😘😘

ندانیم.خواهرمم همین طوریه گفتیم ازدواج کنی خوب میشی ولی نشده.خیلی بعضی وقتا ضایع هس این مشکلات چون ه ...

منم ازدواج کردم...ولی میگن بچه بیاری خوب میشی...ابجیمم مثل من. بود.بچه آورده یه کم بهتر شده....دیگه به آمپول نیاز نداره...ولی من با آمپول فقط😑😑😭😭😭