2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقالات مختلف در مورد مدت انتقال اومیکرون اختلاف دارن یه عده میگن تا ۱۰ روز یه عده ۱۴ روز یه عده هم ۲۵ روز میگن.

به نظر من اگه بچه ی کوچیک و آدم مسن اطرافت هست پیش اونها حداقل دو هفته رعایت کن

واین نیز بگذرد....

ما زنگ زدیم بهداشت گفت پنج روز قرنطینه چند روزم ماسک....ببخشید شما علائمتون چی بود

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
پس چرا میگن 14 روز 

منکه روز پنجم رفتم دکتر گف دیگ میتونی ماسک برداری ولی من چون شیر میدادم ی ۳ روز هم زدم ولی دیگ علائم نداشتم برداشتمش

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
ما زنگ زدیم بهداشت گفت پنج روز قرنطینه چند روزم ماسک....ببخشید شما علائمتون چی بود

اولش خارش گلو داشتم بعدش انگار گلوم زخم شده بود و بدنم هی سرد و گرم میشد شبش هم بدن درد گرفتم ولی روز 5 دیگه هیچ علایمی به جز ضعف نداشتم

منکه روز پنجم رفتم دکتر گف دیگ میتونی ماسک برداری ولی من چون شیر میدادم ی ۳ روز هم زدم ولی دیگ علائم ...

من الان ده روز هست که گرفتم 6 روز تو اتاق خودم قرنطینه کردم از روز شش هم دوتا ماسک زدم با فاصله یه گوشه میشینم

من الان ده روز هست که گرفتم 6 روز تو اتاق خودم قرنطینه کردم از روز شش هم دوتا ماسک زدم با فاصله یه گ ...

منکه همون ی ماسک زدم ، دستامم میشستم برا بچم غذا درس میکردم میدادم میخورد شیر خودمم هم ک میخورد

اسپند و عنبر نسا هم دود میکردم و اگه یجا زیاد مینشستم موقع پاشدن اونجارو الکل میزدم خداروشکر دخترمم ک نگرف 

شمام دیگ علایم هم ک نداری میتونی برداری 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
اولش خارش گلو داشتم بعدش انگار گلوم زخم شده بود و بدنم هی سرد و گرم میشد شبش هم بدن درد گرفتم ولی رو ...

من دهنم افت زده گلوم درد میکنه یعنی اومیکرونه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡