2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی خوشگله خیلی💔

| مشاهده متن کامل بحث + 7579 بازدید | 103 پست
بخدا ک خیلی دوسش دارم فقط ی جوری میشم خوب

فدات اشکال نداره میدونم چ میگی خودمم تا یه زن خوشگل میبینم حسودی میکنم بهش🙈🙈خودم پوستم سفید هست قیافم هم خوبه ولی یکی دیگ ک میبینم یه جوری میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟

اگه این بزرگ بود کوچکتره خوشگلتر بود یه حس بدی به ادم دست میده من نسبت به خواهر بزرگم بی تفاوت بودم ولی خواهر کوچیکم با اینکه عاشقشم ولی زیبایش اذیتم میکرد هردو از من خوشگلترن 

عزیز دردانه ی خدا🌹

خودتو ناراحت نکن عزیزم توهم به خودت برس برو باشگاه یا ورزش کن به پوستت برس همیشه یه ارایش ملایم روی پوستت داشته باش مرطب باش هر ادمی زیبایی خودش و داره اعتماد به نفس داشته باش تو برای خودت خاصی 

باز خدارو شکر اون ازت بزرگتره

من خواهرم موهاش بوره پوستش سفیده و چشمای قهوه‌ای درشتی داره ،از خودمم کوچیکتره 

تو فامیل هم اکثرا میگن چقدر بور و خوشکله 

ولی من که از اون بزرگترم خیلی معمولی هستم 

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

۱۶۵  قدشه فک کنم وزنشو نمیدونم

منم زیبام حتی روز نامزدی خواهرم خانوادش گفتن خواهرت خیلی زیباتره از تو اما مهم اقباله که‌من ندارم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم