2777
2789
حالاچه یهوبه سوتین گیرداده بوده؟؟اصن عجیبن این مردا

میگفتم اگه بپوشم نمیشه پسش بدی لباس زیره بفهم خودم دارم بت میگم این بزرگه من خودمو ع تو بهتر میشناسم بعدم کشش خیلیییی کلفته از این بع بعد توش میپزم 

برای باز هزارم عرض میکنم ناناسم انقد نگید نسناس 😬😂کاربری مال سه خواهره لطفا با شعور جواب بدید با تشکر😘 مریم خواهر بزرگ ملکه مادر با دوتا پرنس جذاب و یه شوهر بد خلق 😒💔 نرگس خواهر وسطی چیز خاصی برا تعریف نداره فداشم😂💜 خودم فاطمه هیجده سالمه در تلاش برای رسیدن به آرزوها😻
بخداازصدتابچه بچه ترن.فقط دق بدن😫😫😫

دعاهای خوش خلق شدن براش بخون

برای باز هزارم عرض میکنم ناناسم انقد نگید نسناس 😬😂کاربری مال سه خواهره لطفا با شعور جواب بدید با تشکر😘 مریم خواهر بزرگ ملکه مادر با دوتا پرنس جذاب و یه شوهر بد خلق 😒💔 نرگس خواهر وسطی چیز خاصی برا تعریف نداره فداشم😂💜 خودم فاطمه هیجده سالمه در تلاش برای رسیدن به آرزوها😻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا آدم شک میکنه این مردا ازقصداینکارارومیکنن یاواقعا نفهمن؟؟😠😠😭😭

بخدا بخدا با ارامش و خواهش گفتم ی فیلم دیدی ی کم بزار منم حال دلم خوب شه 

ی ذره خونس ادم دق میکنه😓

یهو با ی حالت خیلی بدی گفت تو چرا اینجوری ای؟ 

تازه من سال اولم هست که کنارشم

دلم پر کشید برای خونه مامانم با ارامش و دعا و خنده و اشک شوق سال تحویل میکردیم امسال با اعصاب داغون و غم درونی و معده عصبی

بخدا بخدا با ارامش و خواهش گفتم ی فیلم دیدی ی کم بزار منم حال دلم خوب شه  ی ذره خونس ادم دق می ...

من هرسال قبل عیدوتوی عید غقط دق خوردم و حالم بدبوده..متنفرم ازعید😫😫😫

بعضیاازعقل فقط دندونشودارن
برد پس داد؟چی گفت بعدش؟

بزووور سر دوتا لباس پوشیدمش بازم بهم بزرگ بود گفتم گناهشم گردن خودت من هی میگم نباید پوشید حتی سوتینا هم انداختم رو فرش که بابا ولم کن دم عیدی چته

مگه بچس چرا اینجوری میکنه بگو بیا حرف بزن چرا فرشو کثیف میکنی 

من شنیده بودم مردا بچن باورم نمیشد

ولی بخدا دیگه توان ندارم

انقدرررر ما بحث بچگونه و دعوا و قهر داریم بعد 8ماه میخوام برم بمیرم فقط😭😭😭😭

من شنیده بودم مردا بچن باورم نمیشد ولی بخدا دیگه توان ندارم انقدرررر ما بحث بچگونه و دعوا و قهر دا ...

منم واقعا ازرفتارای بیفکر و خربازیای شوهرم و حرص خوردنام خسته شدم دیوونه شدم دیگه

چی؟؟متوجه نشدم

دعا برای خوش خلقی و گشاده رو شدن 

من جنازمم بیفته از سال دیگه میرم خونه مادرم میخوام چراغ خونم روشن نباشه صد سال دیگه😓

آره حتما برو..ازاولش رونده بهش که حرف اون باشه..ببین خودت چجوری حالت بهتره

من شنیده بودم مردا بچن باورم نمیشد ولی بخدا دیگه توان ندارم انقدرررر ما بحث بچگونه و دعوا و قهر دا ...

خدا نکنهههههه محکم باش بذا بفهمه زندگی دیکتاتور بازی نیس دموکراسیه دوتا ادم بالغ با حرف همدیگه رو باید درک کنن ببرش پیش روانشناس یا برو کتابخونه چندتا از این کتابای روانشناسی بخون بذا قدرتو بدونه