2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز یه دعوای مسخره داشتم شوهرم بعد از ظهر نمیدونم ع کجا رفته بودبرام سو ت ین خریده بود بعد کلفتااااا بزرگتر از خودم و کش پهنننن ادم توش میپخت اصرار داشت که نه تو باید بپوشی هی میگفتم بابا مگه کری میگم اندازم نی🤣 غار غار که باید بپوشی گفتم چجو تو با اون کم رویی رفتی اونو خریدی چطور روت باز شده؟!!!!! 😑😂 

برای باز هزارم عرض میکنم ناناسم انقد نگید نسناس 😬😂کاربری مال سه خواهره لطفا با شعور جواب بدید با تشکر😘 مریم خواهر بزرگ ملکه مادر با دوتا پرنس جذاب و یه شوهر بد خلق 😒💔 نرگس خواهر وسطی چیز خاصی برا تعریف نداره فداشم😂💜 خودم فاطمه هیجده سالمه در تلاش برای رسیدن به آرزوها😻
من امروز یه دعوای مسخره داشتم شوهرم بعد از ظهر نمیدونم ع کجا رفته بودبرام سو ت ین خریده بود بعد کلفت ...

یعنی بعد این چن سال زندگی تو هنوز سایز منو نمیدونی؟!😕😂

برای باز هزارم عرض میکنم ناناسم انقد نگید نسناس 😬😂کاربری مال سه خواهره لطفا با شعور جواب بدید با تشکر😘 مریم خواهر بزرگ ملکه مادر با دوتا پرنس جذاب و یه شوهر بد خلق 😒💔 نرگس خواهر وسطی چیز خاصی برا تعریف نداره فداشم😂💜 خودم فاطمه هیجده سالمه در تلاش برای رسیدن به آرزوها😻
من امروز یه دعوای مسخره داشتم شوهرم بعد از ظهر نمیدونم ع کجا رفته بودبرام سو ت ین خریده بود بعد کلفت ...

چرااین مرداشب عیدو توی عید دیوونه میشن؟؟🙁🙁

بعضیاازعقل فقط دندونشودارن

من میخواستم بزنم شبکه ای که ی کم حال و هوای عید داشته باشه

ولی همششششش نمایش نمایش و فیلمای خارجی بی سرو ته و اشغاااال

گفتم عیده اولین فیلمو گفتم ببینه من غر نزنم 

بعد اون بازم خواستم عوض کنم نذااااشت و قههههر بیخود لوسی کرده

جااالب که من گوشی بگیرم دستم میگه چرا میگیری 

بابا لامصب من نمیفهمم این فیلمارو😭

5دیقه به تحویل سال میخواستم خودمو مرتب کنم و در حال بدو بدو و نماز و دعا

گوشی رو چپونده روگوشم که به خواهرم پیشاپیش تبریک بگو 

منم سر سری گفتم چون بخدااااا 5دیقه بعد قرار بود زنگ بزنیییم بهشوننننن خب😭

کلی دعوام کرد

ی عالمه سیمای خاکی و کثیف گذاشت رو فرش سفید و کشید رو فرش و خونه تکونی شده

و هرچییی خواهش کردم اهمیت نداد

گاهی میگم شاید مشکل از منه 😭

اصن کجا باز بود که اینو ازش خریده بوده بعد کلی غار غار رفت دادش پس گفتم ببین من دستم بنده نمیتونم بیام عوضش کنم رفتی پیش فروشندهه زنگ بزن بمن گوشیو بده دستش خودم بش میگم چی بده 

چرااین مرداشب عیدو توی عید دیوونه میشن؟؟🙁🙁

خود سر رفته بود خریده بود اصن من خبر نداشتم گفتم خریدای اینجوری به تو نیومده همون خودم بخرم بهتره 

من میخواستم بزنم شبکه ای که ی کم حال و هوای عید داشته باشه ولی همششششش نمایش نمایش و فیلمای خارجی ب ...

واقعا آدم شک میکنه این مردا ازقصداینکارارومیکنن یاواقعا نفهمن؟؟😠😠😭😭

خود سر رفته بود خریده بود اصن من خبر نداشتم گفتم خریدای اینجوری به تو نیومده همون خودم بخرم بهتره&nb ...

حالاچه یهوبه سوتین گیرداده بوده؟؟اصن عجیبن این مردا

من میخواستم بزنم شبکه ای که ی کم حال و هوای عید داشته باشه ولی همششششش نمایش نمایش و فیلمای خارجی ب ...

مگه بچس چرا اینجوری میکنه بگو بیا حرف بزن چرا فرشو کثیف میکنی