2777
2789
عنوان

چه روز بدی بود امروز.....

345 بازدید | 22 پست

خواستم اینجا بنویسم یکم سبک شم

بابام یه ادم خیلی بی عرضه و بی مسئولیت هست 

هرچی داریم از مامانمه درسته بابام کار میکنه ولی درامدش خیلی کمه مامانمم کار میکنه اصلا خیلی بابام بی غیرت فقط ادعا داره یا میشینه صبح تا شب فامیل مامانمو فش میده مامانمو و منو روانی میکنه 

چیزی هم گفتنی پا میشه ادمو میزنه

هیچی برای خونه نمیخره میاد یکم پول میده به مامانم میگه برو بخر مامانمم میبینه با این درامد بابام فقط شکممون پر میشه میره خودش کار میکنه بخدا دلم برای مامانم خیلی میسوزه هم بیرون کار میکنه هم خونه با یه ادمی که فقط کارش تلوزیون و صبح تا شب غر میزنه زندگی میکنه اصلا یبار نشده بابام ازم بپرسه چیزی لازم داری؟ خودش صبح بلند میشه صبحونه میخوره نمیگه بچم گرسنس....

امروز دیگه بخدا روانی شده بودم 

امروز هم عید...

فقط با مامانم دعوا کردن.....

دیروز خانواده مامانم براش عیدی اوردع بوده نشسته میگه با پولای من خوب غذا هایی براشون پخته بودی در حالی که بخدا هزار تومن هم بابام نزاشته بود همشو مامانم خریده بود دنبال هیچ کار نمیره مامانمم هم رفتنی میشینه پیش همه میگه این مگه خونه هس؟

اندازه جونم از خودم بیشتر مامانمو دوس دارم با این همه سختی که میکشه اگه خدایی نکرده یه بلایی سرش بیاد من چه خاکی تو سرم کنم بقران اون نباشه هیچی نیس...

امروز منم با بابام دعوا کردم میگه شما اینطورین .....

منم گفتم تو بری دنبال کار هات بیوفتی چرا مامانم میره....

پا شد منو زد ....

خسته شدم بخدا😔

خیلی رویا به خودم بدهکارم💫👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد چند تا نی نی سایتی میان میگن بچه های طلاق مشکل دارن الان شما پدر نداشتی والا آرامشت بیشتر بود مامانت کاش جدا شده بود بخاطر اسم پدر که بالا سر شما باشه مامانت این همه بدبختی رو تحمل کرده و شماهم سختی بیشتر کشیدید

یه نصیحت دارم برات هیچوقت دخالت نکن به تو ربطی نداره که پدرت چیکار می‌کنه و روابطشون چطوره اینکه فامیل مامانتو فحش میده یا نه هیچوقت دخالت نکن اگه حرفمو گوش نکنی یه روز پشیمون میشی ببین کی بهت گفتم

امروز برای من خیلی روز خوبی بود از اطرافیانم خیلی راضی ام عاشقوشنم ....ولی توی وجود خودم کلی کلنجار رفتم ...حس میکنم ی حس حسادتی دارم🥲

برا آرامشم ی صلوات بفرستین

عشق یعنی خانواده🖇🎉♥️🌱
بعد چند تا نی نی سایتی میان میگن بچه های طلاق مشکل دارن الان شما پدر نداشتی والا آرامشت بیشتر بود ما ...

اخه طلاق بگیره دو تا بچه بزرگ

تو این دوره زمونه 

امروز برای من خیلی روز خوبی بود از اطرافیانم خیلی راضی ام عاشقوشنم ....ولی توی وجود خودم کلی کلنجار ...

انشالله همیشه در آرامش باشی

یه نصیحت دارم برات هیچوقت دخالت نکن به تو ربطی نداره که پدرت چیکار می‌کنه و روابطشون چطوره اینکه فام ...

مامانشه و میبینه حق با مامانشه چجوری ازش دفاع نکنه؟ 

آدم وقتی نیبینه کسی به عزیزش ظلم میکنه نمیتونه ستکت وایسه که

البته جواب پدر مادر دادن کلا بدبختی میاره ولی خب سخته ببینه به مامانی که دوسش داده ظلم میشه و ازش دفاع نکنه