2777
2789
عنوان

خانومای گل تو رو خدا بیاین ی لحظه

110 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان عیدتون مبارک. من چند روزه سرماخوردم حالمو خیلی بده ویتامین دی خیلی پایینه قرص گرفته بودم بخورم که سرماخوردم.الانم تنگی نفس شدید دارم ب نظرتون میتونم ویتامین دی بخورم ؟

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ابجی جونم انشاالاه بهتر بشی .اگه تنگی نفس داری حتما دراسرع وقت برو دکتر . احتمالا کرونا گرفتی . چون تنگی نفس داری ممکنه ریه ات هم خدای نکرده درگیر شده باشه. شوهرمنم سرفه وتنگی نفس داشتپنج درصد ریه اش درگیر شده بود البته تابستونی.

آره من از دکتر پرسیده بودم میگفت بخور

ممنون گفتی عزیزم خیالم راحت شد 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
درضمن ابجی جونم سال نوت مبارک😘😘

ممنون عزیز دلم. ان شاءلله سال خوبی با صحت و سلامتی در کنار خانواده داشته باشی 😘😘

حتما بخور و اکسیژن خونت را هم کنترل کن اگر پایین آمد برو دکتر

چشم ممنون عزیزم 

سلام ابجی جونم انشاالاه بهتر بشی .اگه تنگی نفس داری حتما دراسرع وقت برو دکتر . احتمالا کرونا گرفتی . ...

سلام .ممنون عزیزم .چشم حتما 😘🌹

بنظرم ربطی نداره اتفاقا خوبه بدنتو قوی میکنه ویتامین دی اصلا نباید پایین باشه خطرناکه

آره قبلا آزمایش دادم پایین بود دیگه درگیر خونه تکونی و اینا شدم یادم رفت ببرم دکتر نشون بدم خودمم ویتامین دی نگرفتم بخورم.کوتاهی کردم