2777
2789
عنوان

عیدتون مبارک

139 بازدید | 9 پست

سلام به همه نی نی سایتی های عزیز خوبین عید و سال نورو بهتون تبریک میگم ان شاءالله سال خیلی خوبی براتون باشه و همیشه شاد و سلامت و موفق و خندون و خوشبخت و سربلند باشین و به همه ارزوهاتون برسین و هیچ غمم و غصه ای تو دلتون نداشته باشین و هیچوقت اشکی تو چشماتون نباشه اگرم هست فقط واسه شادی باشه و لبتون خنده باشه و دلتون شاد من دی ماه عضو این سایت شدم و این سومین تاپیکم هست که میزارم تو این مدت خوبی بدی دیدین حلال کنین ان شاءالله اقا امام زمان خیلی زود ظهور کنه و همیشه اقامون سلامت باشن و دعاگومون باشه ان شاءالله کسایی که باردارن به سلامتی زایمان کنن و کسایی که منتظرن زودی بچچه دار بشن و همه مستاجرا خونه دار بشن همه مریضا خوب بشن کسایی که مشکل مالی دارن مشکل شونن حل بشه کسایی که اعتیاد دارن پاک بشن کسایی که ماشین ندارن ماشین دار بشن کسایی که مجردن متاهل بشن کسایی که مریض دارن خوب بشه مریض شون کسایی که با کسی قهرن زودی اشتی کنن و ببخشن همدیگرو کسایی که افسرده ان حالشون خوب بشه کسایی که عزیزشونو از دست دادن خدا بهشون صبر بده و روح عزیزشون شاد باشه کسایی که مشکل اخلاقی دارن  بهتر بشن کلی حرف و دعا هست و از خدا میخوام که همه دعاهامونو مشتجاب کنه بهترینارو از خدا براتون مبارک ننی نی سایتی های عزیز بازم تولدتون مبارک ارزو میکنم که همیشه زیر سایه مهربان خدا و اهل بیت بشین و همه مون عاقبت بخیر باشیم و همیشه انسان خوبی باشیم و دل کسی رو نشکونیم اگرم شکوندیم ازش معذرت خواهی کنیم و بعد هوای نیازمندای واقعی رو داشته باشیم ببخشینن زولانی شد و ببخشید غلط املایی زیاد داره تاپیکم

سال نو شما هم مبارک😍🌸💕

حول حالنا بظهورالحجه🙏😍

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال نو شما هم مبارک عزیزم مرسی بابت آرزوهای قشنگت ان شاالله چندین برابرش به زندگیه خودتون برگرده

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم