سلام به همه نی نی سایتی های عزیز خوبین عید و سال نورو بهتون تبریک میگم ان شاءالله سال خیلی خوبی براتون باشه و همیشه شاد و سلامت و موفق و خندون و خوشبخت و سربلند باشین و به همه ارزوهاتون برسین و هیچ غمم و غصه ای تو دلتون نداشته باشین و هیچوقت اشکی تو چشماتون نباشه اگرم هست فقط واسه شادی باشه و لبتون خنده باشه و دلتون شاد من دی ماه عضو این سایت شدم و این سومین تاپیکم هست که میزارم تو این مدت خوبی بدی دیدین حلال کنین ان شاءالله اقا امام زمان خیلی زود ظهور کنه و همیشه اقامون سلامت باشن و دعاگومون باشه ان شاءالله کسایی که باردارن به سلامتی زایمان کنن و کسایی که منتظرن زودی بچچه دار بشن و همه مستاجرا خونه دار بشن همه مریضا خوب بشن کسایی که مشکل مالی دارن مشکل شونن حل بشه کسایی که اعتیاد دارن پاک بشن کسایی که ماشین ندارن ماشین دار بشن کسایی که مجردن متاهل بشن کسایی که مریض دارن خوب بشه مریض شون کسایی که با کسی قهرن زودی اشتی کنن و ببخشن همدیگرو کسایی که افسرده ان حالشون خوب بشه کسایی که عزیزشونو از دست دادن خدا بهشون صبر بده و روح عزیزشون شاد باشه کسایی که مشکل اخلاقی دارن بهتر بشن کلی حرف و دعا هست و از خدا میخوام که همه دعاهامونو مشتجاب کنه بهترینارو از خدا براتون مبارک ننی نی سایتی های عزیز بازم تولدتون مبارک ارزو میکنم که همیشه زیر سایه مهربان خدا و اهل بیت بشین و همه مون عاقبت بخیر باشیم و همیشه انسان خوبی باشیم و دل کسی رو نشکونیم اگرم شکوندیم ازش معذرت خواهی کنیم و بعد هوای نیازمندای واقعی رو داشته باشیم ببخشینن زولانی شد و ببخشید غلط املایی زیاد داره تاپیکم