2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا که یه بطری اب معدنی همه جا کنارمع.حتی بیرون تو کیفم با خودم میبرم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
داداش من اینطوری بود شیرین بیان خورد خوب شد البته هنوزم میخوره

عزیزم من خیلی حالم بده چه مدت برادرتون خورد و کی میخورد میشه کمکم کنید خیلی حال بدی دارم از زندگی سیر شدم

عزیزم واقعا میگی خداروشکر چه مدته که میخوره و اینکه حس میکرد چیزی تو گلوشه ؟

آره دقیقا همین طوری بود خیلی اذیت شد 

غذاهای سرخ کردنیو ترک کرد یه مدت نزدیک یک ماهم صبحا ناشتا شیرین بیان خورد خوب شد الانم یکم اسید معدش زیاد میشه سریع شیرین بیان میخوره خوب میشه

کاربر خانم هستم
آره دقیقا همین طوری بود خیلی اذیت شد  غذاهای سرخ کردنیو ترک کرد یه مدت نزدیک یک ماهم صبحا ناشت ...

ممنونم ازت عزیزم خیلی لطف کردی . الان دیگه حس نمیکنه چیزی تو گلوشه ؟ منو داره دیوونه میکنه دیگه دردم دارم

ممنونم ازت عزیزم خیلی لطف کردی . الان دیگه حس نمیکنه چیزی تو گلوشه ؟ منو داره دیوونه میکنه دیگه دردم ...

آره حتی یکمم متورم شد فکر کردیم تیروئیده رفت دکتر گفت بخاطر معدشه بعد بهش گفت ناشتا شیرین بیان بخوره خوب شد هروقتم اسید معدش زیاد شد بهش گفت نون سوخاری بخور یا نون خشک(به هیچ وجه بیسکوییت داجستیو نخور خودش معده رو تحریک میکنه)بخور یه ماهه خوب شد ان شاالله شماهم زود خوب میشی گلم 🌷

کاربر خانم هستم