2777
2789

دوستان شوهرم همه چیو ازم مخفی میکنه دوروز پیش رفته بندر با رفیقاش تفریح گوشیش روخاموش کرده اول فکر کردم رفته ماموریت ازطرف شرکت دیدم گوشیش خاموشه از رفیقش پرسیدم گفت رفته بندر بهش نگو من گفتم الان به نظرتون اومد چه برخوردی باهاش داشته باشم اولین بارش نیست چند باره بی خبر میره بعدها من متوجه میشم که جایی که میگه نیست دیگه به این اخلاقش عادت کردم ولی خیلی بهم سخت میگذره

چه بد ؛ دفعه اول باید محکم باهاش برخورد میکردی تا دیگه تکرار نکنه

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ولی مت خیلی آرومم اونم از رفتارم سواستفاده میکنه

همون دیگه اگه از اول جذبه داشتی براش این کارو نمیکرد؛ البته طرف باید خودش درک داشته باشه تو متاهلی این کارو نکنه. رابطتون خوبه ؟ باهاش خوبی؟ غر نمی‌زنی که بخواد فرار کنه؟ 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
چه کار کنم وقتی منو آدم حساب نمیکنه قهرکنم هم جایی ندارم برم دعوا کنم آخرش آشتی الان موندم چکار کنم& ...

خب با ارامش بهش بگو هرموقع خواستی بری بهم بگو با رفتنت مشکل ندارم فقط میخوام بهم دروغ نگی

همون دیگه اگه از اول جذبه داشتی براش این کارو نمیکرد؛ البته طرف باید خودش درک داشته باشه تو متاهلی ا ...

رابطمون اصلا خوب نیس شوهرم درک وفهم نداره خیلی بی پرواست 

خب با ارامش بهش بگو هرموقع خواستی بری بهم بگو با رفتنت مشکل ندارم فقط میخوام بهم دروغ نگی

فایده نداره اینها خانوادتون عادت دارند همه چیو مخفی کنند یه جوری از عذاب دادن طرف مقابل لذت میبرن

رابطمون اصلا خوب نیس شوهرم درک وفهم نداره خیلی بی پرواست  

دیدم شوهرت دست به زن هم داره ! چطور این کاراشو تحمل میکنی و کاری نمیکنی ؟ یه فکر جدی کن برای زندگیت