2777
2789

خانوما کسی آب سیب زمینی خورده برای اسید تلخ گلو و زخم معده که خوب شده باشه توروخدا بیاید نظراتتون و بگید حالم خیلی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چه جوری.؟

سیب زمینی خام ابش بخوریم؟؟

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اره خیلی خوبه من خوردم مشکلی پیش نیومد هیچ خیلی خوب شدم مرحم معدس 

عزیزم کامل خوب شدید من حس مرگ دارم دیگه😔واینکه چه مدت بخورم کی بخورم ممنون میشم ازت بگی عزیزم

شمام اسید دارین ؟

افتضاح 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
الهی فدات شم خداروشکر شما هم مثل من چیزی تو گلو حس میکردین

خدا نکنه عزیزم 

بله آنقدر حالم بد میشد 

امتحان کردم خوب بود ولی داعمی نیست 

من نشستم بروی مِی بخری برگردی ترسم این است مسلمان شده باشی جایی!
اسید تلخ داری یا ترش میکنی 

ترش