اینقدر یهوو دلم گرف انگار میخام بمیرم خیلی خیلی حالم بد شد از اینکه ی سال اینقدر بد گذشت پر حرص و جوش
واس همه تون دعای خیر میکنم ک سال خوبی داشته باشین
لطف کنید واس شروع سال جدیدم ی صلوات هدیه کنید😔💔
میدونیچرا نمیتونم ببخشمت ؟؟ بخاطر اینکه قبل از تو من قلب درد نداشتم ، قبل از تو آروم بودم، عصبی نبودم که هرکی ی چیزی بگه عصبانی بشم،قبل از تو تااین حد مغرور نبودم ،قبل از تو شبا یهو ازخواب نمیپریدم،بلند نمیشدم وتا صبح گریه نمیکردم، با هرچیز کوچیکی گریه نمیکردم اما الان تا چشام تر نشه آروم نمیگیرم قبل از تو اهنگایی گوش نمیکردم ک این بغض لعنتی بترکه ، قبل از تو از ته دل میخندیدم از ته دل___ منمیدونم نباید خسته شد نباید کم آورد نباید برید میدونم زندگی ادامه داره فقط دلم میخاست ی وقتایی ی جایی ی گوشه ای وایسم بگم خستم و یکی بفهمه چی بگم ن اینکه فقط بشنوه هااا...بفهمه ___ب امید خدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دعا کن منم بمیرم تنها دعای خیریه که میتونی برای من بدبخت بکنی همینه
یه دختر شیطون که حتی شوهر ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو 😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌 بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
نه فقط شما بلکه همه آدما به نوعی تو رنج و غم به سر میبرن.
اگه دیدمون رو نسبت به غم و رنج عوض کنیم مطمئنا حال دلمون هم خوب خواهد شد
✔️اولین روز بارانی را به خاطر داری؟ غافلگیر شدیم ...چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم وبه شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم.دومین روز بارانی چطور؟پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود.و سومین روز چطور؟گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد.وچند روز پیش را چطور؟به خاطر داری؟که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم...فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو..دکتر علی شریعتی خاک باش! علی ابوتراب است .... هستم؛ به میزان معرفتم به حقیقت... و نیستم به میزان دور بودنم از آن...«اللهم أرح قلبه فهو وقلبه في قلبي.» محبوب من!من با شما حرفهایی دارم که با کلمات نمیشود گفت؛درمانش،دیدار است... 💔! -#بےݩواےحسیݩ دربارهی من: هیچم در این وادی حیران محل سکونت: شهر عمهی سادات( عمهمعصومهسلامالله علیها:)))) علایق: نوشتن برای خودِ مخدوشم، غرقشدن در اعماق کتابی ژرف؛ اگر قرآن و نهجالبلاغه و کتب فلسفی باشد نیکوتر است! به خدا و رسول و اهل بیت و نائب خلیفهاش بر زمین نیز علاقهی فراوانی دارم. موسیقی مورد علاقه: هر سازی که احساسات خوبم را به غلیان آورد ...در گوش برگهای افتاده میخواند؛ نگاهم را از شما بر نمیدارم. که اکنون،زینت زمین شدهاید.خدای مهربان افتادهها! میشود من هم با برگها، بیفتم به پایتان؟ برگرفته از آیهی ۵۹ سورهی انعام گفت: اگر بروم چه؟گفتم: آنگاه تو اولین وطنی هستیکه ساکنانش را ترک میکند!سعید_انصاریان لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍکه ما انسان را در رنج آفریدیم..🌱سوره بلد_آیه ۴ مارا در بازارچه ی رنج می گردانندو هرکس را به اندازه وسع خَریدَش رنج می دهند..!
از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان، آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
چرا بمیری؟ حیف نیست؟ از تو فقط یدونه هست تو دنیا آدم زنده رندگیش عوض میشه حال بدش عوض میشه مشکلات ...
دیگه خسته شدم همه دارن بهم انگ میزنن تحمت میزنن من کاری نکردم ولی هی میگن کم مونده باباممم بگه شما بگو ی بی ناموسی به من دست درازی کرده من مقصرم؟
یه دختر شیطون که حتی شوهر ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو 😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌 بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡