2777
2789
عنوان

کسایی که عمل بینی کردین بیاین

81 بازدید | 13 پست

سفتی لب بالا رو تا کی داشتین؟ از توی لب بالا هم بخیه خورده و همین باعث شده بین لب و بینی فاصله بیافته و انگار سر بینی یک کم بالا رفته. ۱۲ اسفند عمل کردم. وحشت دارم از اینکه سر بینیم بالا باشه، بنظرتون این سفتی لب و فاصله ای که ایجاد شده بین لب و بینی و بالا بودن سر بینی بخاطر ورمه؟ و ممکنه سر بینی پایین بیاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا بعد ی سال فرم اصلیش مشخصه

پیج تجربه عمل بینی رو فالو کن بخون

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

عزیزم خیلی زوده ک الان کل صورت شما ورمه

حداقل ۲ ۳ ماه طول میکشه ورم لب و ... کامل بره

سربالایی و جا افتادن خود بینیت هم تا یکسالی هست

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

میشه اسم پیج و دقیق بنویسی 

tajrobe.amale.bini

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
عزیزم خیلی زوده ک الان کل صورت شما ورمه حداقل ۲ ۳ ماه طول میکشه ورم لب و ... کامل بره سربالایی و ج ...

سر بالا بودن بینی از بین میره؟ چون من گفتم طبیعی میخوام 

همزمان با من کسایی که اومده بودن برای باز کردن بخیه بینی اونام با من عمل کردن سر بینمشون مث من بالا نبود. 

میشه اسم پیج و دقیق بنویسی 

https://www.instagram.com/p/CbSegyJo2cJ/

سر بالا بودن بینی از بین میره؟ چون من گفتم طبیعی میخوام  همزمان با من کسایی که اومده بودن برای ...

اره بهتر میشه

اولاش بخاطر جدید بودن بینیت و ورمش کلا حالت طبیعی نداره

بطور کلی دوسه میل بینیت میاد پایین تر و وقتی ورمات بره فرم پره ها و نوک بینیت قشنگ تر میشه و روی صورتت میخوابه

حالا ویزیت هم ک رفتی ب دکترت بگو میخوام بیاد پایینتر اونم باز راهنماییت میکنه نگران نباش

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /