2777
2789
عنوان

حرم مطهر امام رضا علیه السلام

114 بازدید | 18 پست

در واپسین ساعات سال ۱۴۰۰ دعاگوی ملتمسین دعا هستم

إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ  همانا تنها خداست که رزّاق می‌باشد؛ خدایی که صاحب قوّت و قدرت است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا امام رضا نظری کن به زندگیم 😞🙏

خانما برام دعا کنید کنکورمو قبول بشم ، وضع مالیمون روبراه بشه🙏🙏🤍با خانواده اشتی کنم🙏🤍🤍🤍

خواهش میکنم برام دعا کنید 🙏🙏🤍برام سه تا صلوات بفرستید و دعا کنید کنکور قبول بشم 🙏🙏🥺وضع مالیمون درست بشه و مشکلات و غصه هام حل بشه 🤍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

زیارتتون قبول باشع 😍😍

عزیزم اگه خواستی برا منو خانوادمم دعا کن ..اسمم فاطمه 

دوستان ان شاءالله همگی سال خوبی داشته باشید

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

به نیابت از همه دوستان که التماس دعا دارند دو رکعت نماز حاجت روایی و دو رکعت نماز هدیه به آقا امام رضا علیه السلام میخوانم .عزیزان برام دعا کنید امسال محرم تو خونه خودم باشم خونه ای دوست دارم صاحب خونه شده باشم تو خونه خودم برای حضرت عبدالله الحسین علیه السلام روضه بگیرم .

إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ  همانا تنها خداست که رزّاق می‌باشد؛ خدایی که صاحب قوّت و قدرت است

سلام عزیزم. 

منو یادتونه؟ 

میشه برام دعا کنید... 

توروخدا از امام رضا بخواین این دوره منو به ارزوم برسونه. خیلی درمونده شدم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
به نیابت از همه دوستان که التماس دعا دارند دو رکعت نماز حاجت روایی و دو رکعت نماز هدیه به آقا امام ر ...

الهی آمین دعا میکنم ان ءشاالله،🤲🏻

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره،😍💕
سلام عزیزم.  منو یادتونه؟  میشه برام دعا کنید...  توروخدا از امام رضا بخواین این د ...

ان شاءالله به حق ابروی ۱۴ معصوم امسال حاجت روا بشوید

به نیابت از همه دوستان که التماس دعا دارند دو رکعت نماز حاجت روایی و دو رکعت نماز هدیه به آقا امام ر ...

ان شاءالله عزیزم. 

بهترین خونه نصیبت... خونه ای که اسم اهل بیت توش برده شه

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.