2777
2789
عنوان

اخلاق مضخرف خواهرم..

430 بازدید | 14 پست

مثلا یه وسیله داشته باشه بخوایم ما استفاده کنیم نمیزاره بعد میزاره همون خراب بشه میندازه بیرون..

مثلا یه رنگ مو خارجی داشت گفتم خودت نمیزنی بده به مامان گفت نه خودم استفاده میکنم الان ۴ ساله میگذره همونجور مونده فکر کنم دیگه خراب شده

یا مثلا یه آبرسان داشت اومد خونه مامانم گفتم یکم ازش بزنم ببینم چطوره گفت واای نه نزنی بعد تاریخش گذشت همینجور پر انداخته خونه مامانم 

یا تو قرعه کشی واسه یه پاکسازی رایگان برنده شد یکماه فقط وقت داشت گفتم اگه نمیری من برم به جات گفت نه میرم بعد یکماه شد نرفت پاکسازی رایگان هم پرید

والا من خودم وسیله همچی دارم ولی مثلا یکبار بخواد اون استفاده کنه چیزی نمیگم،مگه یکبار کرم زدن چقدر ازش کم میشه؟!😕😕😕

حال روحی این کاربر مساعد نمی‌باشد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

"نه خود خورد نه کس دهد، گنده کند به سگ دهد"، اره اخلاق بدیه. ولی بهترین کار اینه که کلا ازش انتظاری نداشته باشید بزارید هر کار می خواد با لوازم شخصی خودش بکنه. 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

چقد بده که آدم انقد به وسایلش وابستگی داشته باشه

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

واقعاً که اخلاقش مزخرفه! آخه چه منطقی پشت این طرز رفتارشه؟!😐

منم اینجوری ام

دوست ندارم چیزیم رو به کسی بدم.به عنوان خیر میدم

ولی به فامیل و دوست و خواهر هیچی نمیتونم بدم

ریشه در دوران کودکیم داره

منم اینجوری ام دوست ندارم چیزیم رو به کسی بدم.به عنوان خیر میدم ولی به فامیل و دوست و خواهر هیچی ن ...

چه عجیب 🥺

خب شاید چون اینطوری نیستم نمیتونم درکت کنم... ببخشید بابت اون کلمه مزخرف که برا چنین رفتاری به کار بردم🤦

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »
چه عجیب 🥺 خب شاید چون اینطوری نیستم نمیتونم درکت کنم... ببخشید بابت اون کلمه مزخرف که برا چنین رفت ...

نه بابا سخت نگیر عزیز دلم

چرا باید سخت بگییرم دنیا رو واسه یه کلمه.

واقعا اینجور افراد دست خودشون نیست. کم توجهی از خانواده و جامعه تو کودکیشون باعث میشه حس اننقام پیدا کنن

قربونت عزیزم.عیدتم مبارک😍😍

نه بابا سخت نگیر عزیز دلم چرا باید سخت بگییرم دنیا رو واسه یه کلمه. واقعا اینجور افراد دست خودش ...

آخی عزیزم 🥺🥺

ایشالا که مشکلاتت توو سال جدید حل میشه و رفتارای خونوادت باهات بهتر میشه🙏🙏

عید شمام مبااااااارک 😍😍

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »