2777
2789
عنوان

میدونین امسال چقدر سال خوبیه برام به همه چی رسیدم همین اولش

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 31 پست
انشالله به همشون برسی تک تک آرزوهات خاطره بشن ❤️

آمین خدا دعاهای شماها رو کاش مستجاب کنه برای من

الهی برای شما هم امسال بهترین سال عمرتون باشه

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالهاست یه بیماری سخت گرفتم و هیچی خوبم نکرد 🙂

خدا بد نده عزیزم انشالا که شفا پیدا کنی میتونم بپرسم مادر زاد یا در اثر حادثه ؟

چهدروغبزرگی ( از دل برود همان که از دیده برفت )
خداااایااااشکررررر عزیزززممم‌خیلی‌خوشحال‌شدم😍 سال‌نوت‌مبارک‌عزیزدلممممم💞 انشالله‌ک‌دیگه‌هیچ‌وقت ...

خیلی ممنونم ❤

اینا واقعیت نداشت فقط آرزوهام بود

ان شاءالله امسال سالی پر از معجزه های قشنگ باشه برات

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

برات آرزوی سلامتی میکنم به خاطر شرایط بدی که داری خیلی متاسفم 🥲🥲نمیدونم حکمتش چیه ولی از خدا میخوام هر چه سریعتر یا بهت سلامتی بده یا قدرت نیمه ی پر لیوانو بهت نشون بده

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
درست میشه گلم خدا بزرگه تو خوب میشی حتما حتما

ان شاءالله امیدوارم ❤❤❤

خدا بد نده عزیزم انشالا که شفا پیدا کنی میتونم بپرسم مادر زاد یا در اثر حادثه ؟

حادثه

برات آرزوی سلامتی میکنم به خاطر شرایط بدی که داری خیلی متاسفم 🥲🥲نمیدونم حکمتش چیه ولی از خدا میخوا ...

خیلی ممنونم ❤

آمین ❤

بهترین ها نصیب قلب مهربونتون ❤

قطعا حکمتی که من درکی ازش ندارم از خدا طلب صبر بیشتر دارم نزدیک مناسبت ها حال دلم بدتر میشه التماس دعا سال خوبی داشته باشین 🌹

خیلی ممنونم ❤ آمین ❤ بهترین ها نصیب قلب مهربونتون ❤ قطعا حکمتی که من درکی ازش ندارم از خدا طلب صب ...

با دل شکسته ت منم دعا کن عزیزم از عمه ی سادات صبر بخواه خیلی موثره

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
با دل شکسته ت منم دعا کن عزیزم از عمه ی سادات صبر بخواه خیلی موثره

خیلی خواستم ...

خداییش هم صبورم فقط گاهی اینطوری میشم ...

چشم ان شاءالله حاجت روا بشین به حق شاه خراسان خدا براتون بسازه 💚

خیلی ممنونم ❤ اینا واقعیت نداشت فقط آرزوهام بود ان شاءالله امسال سالی پر از معجزه های قشنگ باشه بر ...

قربونت‌برم‌خوب‌میشی‌زوود

انشاالله‌زووووود‌زووودخوب‌میشی‌

توخوب‌میشی‌مطمعن‌باش💞

انشالله‌سال‌دیگه‌‌همین‌موقعه‌حالت‌خوب‌خوووب‌باشه

از‌ته‌دلم‌واست‌دعامیکنم❤

ممنونم‌گلم‌انشالله‌واسه‌توهم‌سال‌خوبی‌باشه

💞