2777
2789
عنوان

قرص لاغری رزبری کتون تمشک

14615 بازدید | 79 پست

خانم ها کسی این قرص لاغری مصرف کرده ؟؟ من ۳ روزه مصرف میکنم روز اول خوب بودم ولی دو روز حالم ب شدت بده آب خیلی میخورم ولی از معده درد دارم میمیرم نفس کم میارم اینم بگم بار اولم نیس از کپسول لاغری استفاده میکنم اون دفعه عالی بود وزن خوب کم کردم

از همین قرص خوردی وزن کم‌کردی

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...

روزی چندتا میخوری قبل غذا بعد غذا چجوریه چقد وزن‌کم کردی

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی چندتا میخوری قبل غذا بعد غذا چجوریه چقد وزن‌کم کردی

روزی ۱ عدد بعد صبحانه میخورم تازه ۳ روزه میخورم  الانم از معده درد خوابم نمیبره کلی کار دارم شب عیدی

حالا چیکار کنم  ادامه ندم ؟

عزیزم معمولا دو سه روز اول بدن با قرص  جدید هماهنگ نیست بعد عادی میشه اگه قابل تحمله دردش

برات تحمل کن اگه نه نخور شاید معدت خیلی خالیه درد میگیره 

عزیزم معمولا دو سه روز اول بدن با قرص  جدید هماهنگ نیست بعد عادی میشه اگه قابل تحمله دردش &nbs ...

خوبه چند روز نخورم بعد دوباره شروع کنم چون کلاژن و امگا ۳  همراهش میخورم معده ام اذیت شده

من نه عزیزم اما اسلیم و کپسولای دیگه زیاد مصرف کردم خواهرم از این استفاده کرد

خواهرتون چ موقع میخوردن ؟

کپسول چ رنگیه بوده؟

نکنه از من فیک هس ک انقد حالم بد میشه