2777
2789
عنوان

من واقعا زن بی ارزشی هستم؟😢😢😢😢

2365 بازدید | 116 پست

من روز به روز بیشتر احساس بی ارزشی میکنم وقتی حرف میزنم شوهرم اصلا به صورتم نگاه نمیکنه فقط تلویزیون نگاه میکنه ۱۶ ساله ازدواج کردم ولی هیچ وقت نشده بهم محبت کنه نه در کلام نه در عمل فقط موقع ....بوسم میکنه یا بهم محبت میکنه

بهش بگو اونچه که تو دلته

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ربطی به ارزش شما نداره 

از خیانت نکردنش مطمئنی؟

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

شما خیلی خانم با ارزشی و صبوری هستین که با همچین ادمی مدارا میکنین همینطور که در مورد دیگران قضاوت کردن کار صحیحی نیست خودتونم هم نباید بی ارزش و یا حتی کم ارزش بدونین ارزش هر کس به رفتار و اخلاق و منش اون شخص بستگی داره و برای حس شدنش به مشاور مراجعه کنین چرا دینه خودتون بی ارزش میکنین.