2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاری برقی اگه امپر بالا باشه حتما باید پریز برق فشار قوی داشته باشی مثل کولر. ولی سه راهیهایی تو بازار هست که میتونی با خیال راحت به پریز بزنی و بخاری رو به اون بزنی. اگه به پریز معمولی وصل بشه ممکنه اتیش بگیره من بخاری برقی دارم گاهی استفاده میکنم شوفاژ برقی هم هست ما تو ویلامون داریم که اونجا خیلی سرده پتومون رو میندازیم روش از یه طرف و میخوابیم😆
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
بخاری برقی نیست که مگه ندیدین بخاری بدون دودکش؟ ما خودمون و همه فامیلامون داریم هیچی هم نشده اصلا خب کلا اینطوری ساختنشون نیاز به دودکش و اینا ندارن
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
تو نت سرچ کن بخاری بدون دودکش من اومدم لینک بزارم نشد ما که در و پنجره رو میبندیم
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند